duminică, 21 septembrie 2014

La mulţi ani, domnule Crin Antonescu!

          La mulţi ani, domnule Crin Antonescu! Unde sunteţi, că nu vă mai văd ? Nu dvs. trebuia să fiţi candidatul la preşedinţie din partea USL ? De ce aţi plecat, de ce aţi dezertat ? Lăsaţi prostia cu PSD-ul care v-a scos de la guvernare, nu ţine. Dacă mai eraţi în continuare Preşedintele PNL, vă credeam, dar aşa nu vă cred. Nu-mi spuneţi că aţi pierdut alegerile europarlamentare şi din această cauză aţi demisionat şi v-aţi retras, nu vă cred. Iohannis a fost în aceeaşi barcă, a fost adjunctul dvs., cum el din eşecul alegerilor s-a ales cu funcţia de Preşedinte al PNL şi candidat al alianţei ACL pentru funcţia supremă în stat, iar dvs. un fel de paria al liberalilor?
             D-le Antonescu ,sunteţi dator cu nişte explicaţii, românii au investit votul şi încrederea lor în USL-ul pe care şi dvs. îl conduceaţi alături de Ponta! Poate a venit momentul să ne dezvăluiţi toate secretele dezmembrării USL şi cedării funcţiei de şef al liberalilor. Ce putere ocultă v-a îndepărtat de la şefia PNL? Singur Iohannis nu-l cred în stare să facă asemenea combinaţii fine, altcineva a fost în spatele acestor manevre. Unde a fost laboratorul în care s-au pregătit toate aceste „înţelegeri” subterane ? Ce se urmăreşte de fapt, alegerea lui Iohannis ca Preşedinte al României? Cui ajută? Sunt multe întrebări, multe necunoscute rămase fără răspuns, nerezolvate.
          Vă somez, domnule Crin Antonescu, acum la împlinirea vârstei de 55 de ani, în numele celor câteva milioane de votanţi ai USL, să răspundeţi clar şi sincer la aceste întrebări.
În cazul în care nu veţi răspunde, vă voi considera un om slab, un om care nu merita votul şi respectul nostru. Nu lăsaţi să planeze asupra dvs. asemenea îndoieli.
Nu lăsaţi ţara să acorde votul unui intrus ca Iohannis, acest om v-a lovit pe la spate, mişeleşte, când nu vă aşteptaţi. Dacă lucrurile nu ar sta aşa cum susţin eu, dvs. nu v-aţi mai fi depus candidatura pentru a deveni candidatul PNL la alegerile prezidenţiale, aţi candidat împotriva lui Iohannis. Deci, lucrurile nu s-au întâmplat cu voinţa dvs., aţi fost forţat să părăsiţi şefia PNL.
             Un om cu inteligenţa dvs. nu se sinucide politic fără un motiv bine întemeiat, ori fără a fi determinat de forţe exterioare interesului său. Aţi fost pe un val de popularitate ce rar se va mai vedea, nu aţi ştiut să speculaţi acest val de simpatie. V-a copleşit mitul puterii, v-a mituit cineva, v-a şantajat cineva şi dacă da, cu ce anume?
Multe întrebări, faceţi lumină şi puteţi reveni în politică.

2 comentarii:

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...