sâmbătă, 6 septembrie 2014

Prezidenţiabilii : azi Elena şi Monica


            Nu a început campania electorală, dar toţi politicienii sunt în campanie. Cristian Diaconescu, desemnat candidat, apoi resemnat după ce i-a fost anulată candidatura în favoarea E.Udrea. Întâi a zis că e cocoş şi va candida independent, apoi Nuty, care ştie cum să umble cu „cocoşii”, l-a determinat să o susţină pe ea. Nuţy Udrea, această politiciană născută din Băsescu, ori pentru Băsescu, aici lucrurile nu sunt prea clare, se pot face speculaţii, nu se va greşi prea mult indiferent de variantă; spuneam de acestă blondă cu un început de trăsături rubensiene, că are un milion de calităţi, dă cu mopul, tricotează, etc.,dar cea mai mare calitate a ei este aceea de a-şi putea privi în ochi victimele, le priveşte natural, cu puţină naivitate, surprinsă de strigătele de ură ale pensionarilor şi bolnavilor.Nu înţelege, aici trebuie să explic mai bine, pensionarii care au avut de suferit în urma tăierii pensiilor, conform gândirii d-nei ministru, s-au sacrificat pentru binele ţării, mirarea ei este cu atât mai mare, cu cât îi găseşte în viaţă, pensionarii puteau să dispară fizic, ea nu are nimic de câştigat de pe urma lor, de votat, votează cu PSD, iar pentru buget sunt o povară.
               Udrea cu zâmbetul pe buze, îmbrăcată sexy, mulată şi generos decoltată, bate drumurile ţării, în căutare de noi susţinători, se opreşte, face poze, înghite în sec unde este înjurată, îşi rearanjează machiajul şi merge mai departe. Femeia asta, în afara banilor, nu poate fi mişcată de nimic, nu are suflet, este stearpă, stafidită pe interior, are un singur d-zeu, Băsescu, acest personaj de tristă amintire, omul care a apărat-o pe Elena din Pleşcoi de toate necazurile ce puteau pica pe ea. Băsescule, când vei pica şi Udrea va simţi că vine după tine se va transforma în cel mai mare detractor al tău, aşa e-n viaţă. Udrea e de admirat, dacă personajele negative pot fi admirate, pentru tupeul de care dă dovadă, atunci când minte cu neruşinare, mistificând adevărul despre guvernarea Boc, implicit despre activitatea ei ca ministru cu cel mai mare buget. Această femeie se pregăteşte să ceară votul românilor pentru cea mai înaltă funcţie în stat, cea de Preşedinte.
                  Monica Macovei, un procuror din vremea comunistă, asta nu poate fi nici bine, nici rău. Important este modul în care şi-a făcut serviciul, aici se pare că sunt multe de spus în defavoarea ei, nu am probe şi nu mă voi hazarda în presupuneri. Lăsând la o parte perioada de până în '89, voi spune câteva cuvinte despre omul de după revoluţie.
Privind la Monica Macovei, studiindu-i chipul, prima senzaţie a fost că ea a înghiţit toată flota furată de gaşca Băsescu. Dealtfel şi acum cred că aşa stau lucrurile. Macovei la fel ca şi Udrea este legată ombilical de Băsescu Traian. Îmi amintesc în vara lui 2012 când cu coama despletită, cu părul fluturând în vânt, alerga pe străzile din Bruxelles împreună cu C.Preda, strigând că în România s-a dat o lovitură de stat. A fost întrebată în Parlamentul European, cine a dat lovitura de stat, răspunsul a fost stupefiant: Parlamentul României. În perioada în care Preşedintele a fost demis aceeaşi justiţiabilă îşi căuta ţara, nu o găsea, România ei fusese furată, rămăsese numai România noastră. Monica Macovei este unul dintre românii care au făcut cel mai mare rău ţării, prin detractările făcute la UE despre guvern, parlament şi tot ce se întâmpla în România, prin deformarea realităţii.
                     Această femeie (se pare că este totuşi femeie), cu un suflet întunecat, searbăd, lugubru, nu poate fi părintele acestei naţii. Până la urmă un Preşedinte asta trebuie să fie, Părintele neamului.
Despre ceilalţi într-un alt articol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...