miercuri, 3 septembrie 2014

Omar Hayssam nu vorbeşte, iar Procuratura tace

         Omar Hayssam a fost readus în ţară din Siria cu mare tam tam şi declaraţii de împăunare din partea Preşedintelui şi a Primului Ministru. Fiecare îşi aroga meritul de a fi adus în ţară singurul nostru terorist condamnat. Personal m-am bucurat, aducerea teroristului în ţară urma să clarifice multe lucruri. Cum a fost cu răpirea, cum a fugit din ţară, cum s-a vindecat de cancer, cine e Profesorul şi multe,multe altele.
          De când a revenit în ţară, nimeni nu-l întreabă nimic, ba aş zice că este păzit ca nu cumva să vorbească ceva cu cineva. Multe ştie acest om, de ce nu se profită de faptul că încă este în viaţă, nu se ştie când poate face un atac de cord, să se limpezească toate lucrurile întunecate ce se învârt în jurul acestui ins mult prea implicat în politica românească şi în terorismul internaţional.
Traian Băsescu, actualul Preşedinte al României cu derogare de la Merkel, de ce nu cere în mod oficial Procuraturii să se limpezească lucrurile în cazul răpirii jurnaliştilor, nu de alta, dar multe necunoscute planează asupra cinstei prezidenţialului. Ce s-a întâmplat cu multele milioane de euro care au fost daţi teroriştilor pentru răscumpărarea jurnaliştilor, câţi au fost daţi, cât a fost paraîndărătul, în sfârşit, tot cum s-a întâmplat.? Prea a fost cusută cu aţă albă povestea din Irak, acum am avea ocazia să fim luminaţi, să ştim şi noi opinia publică, adică acei care am dat acele zeci de milioane de euro, unde au ajuns banii. Nu ce s-a grăbit să facă onor Preşedintele nostru, adică să secretizeze dosarul răpirii pe 50 de ani. De ce, ce ascunde acest dosar de nu poate fi văzut de nimeni atâţia ani de zile. Sunt secrete de stat atât de puternice ,ori atunci se prescrie actul de terorism.Băsescu şi ceilalţi nu vor mai fi în viaţă atunci, oricât ar fi de longevivi. Sunt tentat să cred că d-l Preşedinte are legătură cu această operaţiune mai mult decât a lăsat să se vadă.
Un alt aspect care ar trebui de urgenţă elucidat ar fi, cine la diagnostificat pe Hayssam cu cancer, dacă a fost un diagnostic real şi s-a vindecat, eu spun :slavă Domnului, dar dacă nu a existat boala? A fost reevaluat la reîncarcerare care este situaţia medicală?
A treia problemă, cine ia înlesnit fuga?
Cu ce a plecat, cu avionul îmbrăcat în costum şi cravată? Ori , îmbrăcat ca un măgar printre berbecuţi?
Care a fost amestecul lui în politica românească? Până unde a mers pilaful arab prin ghiveciul politici româneşti?
          Este în ţară de mai mult de 1 an de zile, nimeni nu ne spune nimic. Nu merităm să ştim, nu am fost cuminţi, ori pur şi simplu nu avem ce şti, pentru că nimeni nu-l întreabă nimic.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...