vineri, 4 septembrie 2020

Stați în case! Boicotarea alegerilor

 

    O nouă campanie electorală. Politicienii pozând în îngeri, cu armate de PR-iști și consilieri în spate, vin în fața noastră cu mutre false de oameni cumsecade care empatizează cu suferința poporului. O gloată de oameni falși și ipocriți, mincinoși și oportuniști. Oameni fără caracter și culoare politică, având doar dorința de a se cocoța acolo unde mierea este multă și rămâne lipită de mâinile lor mult prea lungi și mult pea hrăpărețe.

    De ani de zile în ani electorali văd un talcioc  în care se precupețesc politicienii mai ceva ca „fetițele” pe centură. De fapt pot numi fără să greșesc această racolare de politicieni de la un partid politic la altul drept „transfer de imoralitate pe centura politică”.

    Sigur că nu am cum să cred în politicienii de peste 50 de ani că ei ar fi de dreapta, de stânga, de centru. Nu, nu au cum. Au ca rădăcinii Partidul Comunist Român (nu că asta ar fi un lucru neapărat rău). Chestia cu ideologia politică, cu doctrina, cu dreapta și stânga, cu galbeni, albaștri ori roșii, este doar de fațadă. Că este așa ne este confirmat și de traseismul politic. Cameleonismul politicienilor în funcție oportunism, nu mai miră pe nimeni. Este un fapt divers. Liderii politici se acuză între ei pentru racolări, însă niciunul dintre ei nu trimit acasă vreun politician care tocmai ce și-a părăsit partidul și bate în ușa adversarului de până atunci.

    Nu pot să mai cred minciunile spuse cu multă seninătate de candidații la funcțiile de primari, consilieri și președenți de consilii județene. Nu mai pot să cred, după ce timp de 30 de ani am fost mințit în cel mai groaznic mod. Nu pot să cred după ce timp de 30 de ani mi s-a spus că voi trăi mai bine, iar ei, politicienii au vândut tot, au vândut România, au lăsat populația pe drumuri, fără loc de muncă, fără pensii, fără alocații pentru copii. Sigur că avem o țâră de pensie, copiii au oleacă de alocație, însă de aici până la necesarul traiului de zi cu zi, e drum lung.

   Spunea Președintele, de tristă amintire, că pensiile vor fi mărite în viitor, la fel și alocațiile pentru copii.

   Știu că nu este campanie electorală pentru Parlament, însă aceleași partide sunt și acum și în decembrie.

   Revin. Domnule Președinte, pensionarii au nevoie ACUM de pensii, nu într-un viitor incert. Copiii au nevoie de alocații ACUM, nu când vor deveni majori.

   Guvernul spune că nu are bani. Domnule Orban, orice prost poate să stea la Palatul Victoria și să spună că nu are bani. Noi așteptăm de la guvernanți să găsească resurse, să caute, să analizeze cum pot aduce bani, nu să se plângă ca niște BABE PE MARGINEA ȘANȚULUI. Dacă aveți comportament de țațe ar trebui să fiți plătiți ca niște țațe.

   Dacă Țara trece prin momente grele, de ce puneți să plătească doar pe cei săraci, unii devenind șomeri, alții au pensiile mult prea mici, alții salariile mici, de ce nu plătiți și voi care aveți niște salarii uriașe fără să faceți nimic pentru Țară. Mahărul din Dealul Cotrocenilor ia o grămadă de bani doar pentru că înjură PESEDE-ul și ne spune să ne spălăm pe mâini. La fel și gașca din Palatul Victoria, care ridică sume de bani exorbitante. Pentru voi nu este criză? Doar pentru Golea e austeritate?

   Offf, Țară cu oameni orbi și surzi. De 30 de ani am mers ca turmele mânate din spate de televiziuni și minciunile politicienilor. Ar fi momentul să ne trezim. O soluție ar fi boicotarea alegerilor.

   Îmi amintesc îndemnul: „stați în case”. A venit timpul să stăm în case, pentru ce să facem pe eroii, pentru ca unii să își îngrașe conturile și mai mult? Să stăm în case, afară virușii sub diferite culori ne pot ataca. Clasa politică, gaștile politice, clicile mafiote, bandele de tâlhari, trebuie lovite în mirul votului. Boicotarea trebuie să fie votul de blam dat actualilor politicieni. Putem sta în casă pe mâna lor, pe îndemnul lor și pentru protecția noastră, până la urmă nu merită să riscăm să ne infectăm de dragul unor fripturiști, a unor oportuniști, a unor ipocriți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...