duminică, 6 iunie 2021

Uniunea Salvați Gunoaiele.

 

   


  Bucureștenii, oameni subțiri cu pretenții de VIP-uri în cea mai mare parte, oricum, un locuitor din Ferentari, ori Tei se crede superior unui locuitor din buricul Ploieștiului, nu mai vorbesc de cei care locuiesc în cartierul Mimiu. Spuneam că acești oameni culturalizați, locuitori al capitalei Țării, locul de unde se dă ora exactă pe teritoriul României, întotdeauna au știut să-și aleagă primarii generali și de sector. Nu dau exemple din trecut, sunt istorie, despre morți doar de bine, mă refer la Primarul General, omul care administrează treburile capitalei acum și voi mai face referire la Primarul sectorului 1, cel mai bogat sector al capitalei.

Cu mânie proletară locuitorii Bucureștiului au alungat de la Primăria Generală și a sectorului 1 reprezentanții ciumei roșii, oamenii care s-au zbătut să facă ceva cât timp au avut mandat. Sătui de furăciunile celor de la PSD, bucureștenii au ales oameni curați, fără pată, unii chiar fără cetățenie română, dar hotărâți să ajute locuitorii Bucureștiului să trăiască în alte condiții decât cele oferite de celebra, de acum, ciumă roșie.

Nicușor Dan, noul Primar General al capitalei, și-a lăsat părul să crească de când a fost ales de către bucureșteni, și pentru că i s-a părut că parcurile nu ar fi în același ton cu părul lui, a lăsat parcurile în paragină, buruienile au crescut mai înalte decât podoaba lui capilară. Este adevărat că parcurile au acum un aspect de sălbăticie, un fel de junglă fără liane și fără maimuțe, însă cu șobolani, țânțari, șoareci și multe alte rozătoare transmițătoare, purtătoare și infectate cu diferite boli și purici care pot transmite cutezătorilor care se plimbă pe sălbaticele alei ale parcurilor fel de fel de boli grave, cu un mic efort se poate ajunge chiar la molima neagră, în fond ce mai contează o bubă bubonică, după ce am avut covid. Iată cum noua administrație a Bucureștilui poate fi numită, fără să greșim prea mult, ciuma neagră.

Însă, alegătorii lui Nicușor Dan sunt fericiți, a venit vara și acum au căldură în casă, apă caldă nu au, însă nimeni nu le poate avea pe toate.

La primăria sectorului 1 bucureștenii au ales o franțuzoaică, se poartă, avem Președinte sas, am avut premier ungur, de ce nu am avea o primăriță de sector franțuzoaică? Mai ales că niciunul dintre ceilalți primari pe care i-a avut sectorul 1 până acum nu a îndrăznit să îngroape, porțiunea din București care aparține de sectorul 1 cu calea Victorie cu tot, sub un morman de gunoaie care poate fi loc de agrement pentru șobolani, stațiuni unde  își petrec concediul de odihnă. Fiindcă, ce poate face mai fericite sutele, miile de familii de șobolani decât asigurarea unor mormane de gunoi.

Clotilde Armand, pre numele său, știa care este situația sectorului 1, ea a fost consilier al Consiliului de Sector al Primăriei sectorului 1 în mandatul 2016-2020. Așadar nu poate spune acum că nu cunoștea contractele dintre primărie și Romprest. Indiferent care au fost cauzele neînțelegerilor, dintre Primăriță și societatea de salubrizare, gunoaiele trebuiau ridicate. Nimeni nu-i dă voie edilului sector 1 să pună în pericol viețile oamenilor din sector, al bolnavilor din spitalele aparținând de sectorul 1.

Nicușor Dan și Clotilde Armand sunt hotărâți să distrugă Bucureștiul. Asta o fac fie din nepriceperea în administrarea treburilor primăriilor colaborate cu o paranoia dusă la extrem, fie o fac în mod intenționat pentru a distruge sănătatea locuitorilor din București și își doresc și în acest fel să le mulțumească bucureștenilor pentru faptul că au fost aleși primari, unul general și altul de sector.

Și într-un caz și în altul bucureștenii sunt fericiți fiindcă sunt distruși de aceia pe care ei, în cunoștință de cauză, i-au ales să le conducă destinele. Una este să mori pe mâna lui Nicușor Dan și alta era să trăiești o țâră mai bine pe mâna lui Firea o reprezentată de frunte a ciumei roșii.

Ce face omul cu mâna lui nici dracu nu desface.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...