sâmbătă, 10 iulie 2021

Teroarea ca instrument de guvernare

 


   În România toate lucrurile merg pe dos. După o perioadă în care virusul Sars Cov2 și-a făcut de cap infectând pe cine a vrut și cine nu a vrut, cu probleme de sănătate mai mult sau mai puțin grave, acum s-a dat la fund, sper ca unii să nu înțeleagă greșit. În ziua de azi folosirea unor substantive ori verbe cu dublu înțeles poate să nască alte dandanale. Am spus „nască”, off, sper să citească articolul doar heterosexualii, cum dracu, ceilalți se vor simți discriminați. Mă las de scris că este complicat acest hățis.

   Aproape o lună de zile de când cazurile de infectare cu noul Coronavirus au început să scadă, Iohannis și-a pierdut obiectul muncii, se plictisește. Stă la Cotroceni indispus că nu mai poate să dădăcească și să învețe populația idioată a României cum să se spele pe mâini, să poarte mască și să stea în casă, deasemenea nu mai are argumente prin care populația să fie îndemnată să se vaccineze.

   Vaccinarea anti Covid. Mult tam-tam. Ni se spunea că vom ieși din pandemie atunci când va fi vaccinată cam 70% din populația României. Virusul ne joacă feste, a preferat să plece, să moară de necaz, să moară de foame fiindcă Ralu nu i-a mărit pensia, el știe ce a făcut, însă pe români i-a lăsat în pace. De abia, cu mare greutate, Grupul de Comunicare Strategică mai încropește pe zi undeva la 30-40 de cazuri noi. Despre decese ce să mai vorbim, pentru a impresiona pe cei slabi de inimă și care nu citesc comunicatul GCS până la capăt, la un deces pe zi, cât avem astăzi, s-au mai adăugat alte decese din urmă cu un an. Când dau raportările, ăștia de la Grupul de Comunicare Strategică, au un singur țel, inducerea Fricii.

    Mă întreb, pe undeva destul de lucid, ce a determinat noul Coronavirus să plece? Fiindcă vaccinarea este undeva la 28-30% din populație, deci nu ăsta este motivul. Să fie noile măsuri pe care le preconizează acest guvern de tristă amintire? Aici mă refer la posibilitatea ca bărbații să nască, ca femeile să aibă organ sexual bărbătesc, adică nu era suficientă brambureala din economie, comerț, sănătate, învățământ, justiție, acum ne încurcăm și în sex, posibil ca virusul să fi plecat din scârbă față de partidele aflate în alianța de guvernare.

    Este posibil ca Sars Cov 2 să nu mai înțeleagă nici el despre ce este vorba și, prin urmare să plece în alte țări conservatoare. Nu, nu s-a oprit în Olanda, nici în Belgia, fiindcă și aici problema sexelor este ambiguă, ci în Israel și Marea Britanie țări cu mari tradiții conservatoare.

    Apropo de Israel și Marea Britanie. Aceste state raportaseră că vaccinaseră peste 50% din populație și cu toate acestea, cazurile de infectare sunt multe și în continuă creștere chiar și la populația vaccinată. Asta presupune că vaccinul nu este eficace și la tulpina „D”?

    Va trebui să ne luăm de cap de vacă, cum spun românii și să tratăm virusul Sars Cov2 ca pe oricare alt virus, ca pe un partener, incomod, de viață. S-a demonstrat că atunci când a fost în vervă, virusul a infectat foarte multă lume, purtătoare de mască, dezinfectată pe mâini, spălată pe mâini cu apă și săpun, conform instrucțiunilor primite de la Iohannis. Doar dacă trăiești izolat într-un balon de sticlă poți scăpa neinfectat, altfel este imposibil să poți evita contaminarea. Prin urmare, trebuie să ne alungăm FRICA de acest virus, să-l privim ca pe un partener de viață la fel ca pe milioane de alți viruși, inclusiv cei ai gripei sezoniere. Dacă nu vom alunga Frica, vom deveni victimele propriilor noastre slăbiciuni.

    ATENȚIE! Nu spun că nu există virusul, departe de mine acest lucru. Personal, în noiembrie trecut, am trecut prin boală, una de formă moderată care a provocat destule neplăceri, destule slăbiciuni, dar care a putut fi învinsă. Trebuie să ne vaccinăm mental, numai așa vom putea evita consecințele grave ale eventualei contaminări. Până acum mesajele conducătorilor noștri, ai mass media, au fost de inducere a Terorii și a stării generale de Frică, așa au putut să ne încuie în casă și să ne manipuleze cum au vrut.

   Nu trebuie să înțelegeți, din ceea ce eu am scris, că nu mai este nevoie să avem grijă de igiena personală, de măsurile de protecție în aglomerație unde, pe lângă Sars Cov2, ne putem îmbolnăvi de TBC, gripă, hepatită etc. Doar că nu trebuie să abandonăm în fața micuțului Coronavirus, trebuie să luptăm cu el, trebuie să-l privim ca pe ceva ce poate fi învins și nu ca pe ceva ce ne va învinge întotdeauna.

   Cele 34 de mii de decese raportate ca fiind din cauza Covid19 nu au fost demonstrate clinic, prin diagnostice clare, că într-adevăr decedatul a părăsit lumea din cauza virusului. Sigur, sunt cazuri în care virusul poate agrava niște boli cronice preexistente, poate afecta plămânii, ficatul, însă după boală toate reintră în normal.

   Cum este vaccinul nu mă pronunț, nu sunt de specialitate, părerile specialiștilor sunt împărțite, unii sunt pro vaccinare, iar pentru asta aduc argumente științifice, alți specialiști sunt contra vaccinare, iar în susținerea teoriei lor aduc argumente științifice. Eu nefiind specialist spun doar atât: dacă vaccinurile au fost acum, recent, fabricate, argumentele specialiștilor nu se susțin din cauza lipsei unei testări îndelungate pentru a vedea cu adevărat care sunt efectele secundare în timp îndelungat și cât de mult ne protejează. De aceea nu-i cred nici pe cei care susțin vaccinarea, cum nu-i cred nici pe aceea care nu susțin vaccinarea. Toți cetățenii planetei care se vaccinează contra infectării cu noul Coronavirus sunt COBAI. Abia peste trei patru ani vom vedea cu adevărat ce și cum este cu aceste vaccinuri.

   În situația nefericită în care virusul a fost „construit” într-un laborator atunci este foarte probabil să fi avut și antidotul, vaccinul, iar acesta să fi fost deja testat. Însă nimeni nu va recunoaște acest lucru.

  În România nu se mai vorbește despre Coronavirus, altă problemă importantă macină la moară politicienii și anume: dacă maternitățile actuale îndeplinesc condițiile pentru ca bărbații să poată să aducă pe lume un copil, adică să nască în ele. Apropo, bărbatul care naște stă la cratiță, nu-i așa? Doar el este femeia casei. Abia aștept această lege să intre în vigoare, ea va fi în consens cu toată politica falimentară a guvernului Câțu. Guvernanții noștri, ăștia pe care îi plătim gras ca să își bată joc de noi, realizează cât sunt de ridicoli?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...