duminică, 24 februarie 2013

Tariceanu,Chiliman, mucles!




           Sunt bucuros ca Antonescu a fost reales Presedinte al PNL cu 44 de voturi impotriva, asa a putut pe ultimi centimetri  de drum sa faca Congresul PNL sa se diferentieze de Congresele PCR.
          Ma asteptam de la niste “gulere albe”, de la niste “domni europeni cu papion”, de la niste oameni cu vene albastre (acum imi dau seama ca au o culoare incerta a sangelui) sa se poarte ca niste domni scortosi si nu ca locuitoarele din Zabrauti care isi pun mainile in solduri si arunca cu “laturi” peste gard la vecina, asa a procedat Tariceanu si Chiliman pana la acest Congres cu Antonescu presedintele in functie al PNL. Nu stiu daca aveau dreptate, ori nu, stiu un singur lucru, ca atata timp cat critici conducerea mai ales in preajma alegerilor o faci cu scopul de a  candida pentru a indrepta lucrurile facute prost de actuala conducere. Surpriza, Tariceanu nu a candidat si nici Chiliman, atunci pentru ce au facut tot acest tam-tam? Au avut intentia de a slabi partidul din interior, daca da, in folosul cui? Ce interese sunt la mijloc, ca un fost sef de partid sa faca asta impotriva conducerii propriului partid. Pe Chiliman nu-l iau in seama, dar de la Tariceanu aveam anumite pretentii, datorate varstei si experientei politice (de prea multa inteligenta nu l-am suspectat niciodata) .
        Congresul s-a incheiat, C.Antonescu  a fost reales in mod zdrobitor  Presedinte al PNL impreuna cu toata echipa. Urmarea la toata aceasta poveste  ar fi fost demisia de onoare a celor 2 dizidenti, nemultumiti, ori cum s-ar numi.
        In mod normal in modul in care au fost invinsi cei 2 numai pot scoate capul pentru comentarii, numai pot critica o conducere aleasa democratic cu peste 90% din voturi. M-as bucura sa aflu ce l-a manat in lupta pe Tariceanu, nu de alta, dar as vrea sa-i gasesc scuze, in amintirea vremurilor cand incasa de la Basescu .
        Felicitari C. Antonescu si nu uita ca de sus se coboara mai repede decat se urca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...