marți, 20 decembrie 2016

Ultima găselniță iohannistă și soroșistă, manifestația de stradă

     Se anunță o manifestație pentru astăzi 20 dec. și una pentru mâine, amândouă în sprijinul formării unui guvern în jurul lui Julian Cioloș, probabil sprijinit de USR, Iohannis și o parte dintre liberali. În principiu nu am nimic împotriva manifestațiilor, este un mod democratic prin care poporul își manifestă nemulțumirea față de anumite măsuri politice luate de guvern, președinție ori parlament. În acest caz ne aflăm la o săptămână de la alegerile parlamentare. Cetățenii cu drept de vot și care au dorit să-și exprime opțiunea , s-au prezentat la urne și au votat. În urma votului au fost alese anumite partide, să conducă țara, a încerca, să schimbi votul popular prin manifestații de stradă, înseamnă să instaurăm haosul. Esența democrației este votul popular, manifestațiile, grevele și orice altă mișcare socială , se face punctual împotriva unor măsuri politico-economice luate de guvern, primărie, consiliu județean, parlament.
   A chema poporul, să iasă în stradă, înseamnă destabilizarea țării, iar cei care organizează aceste manifestații luptă împotriva poporului român. Dacă voiau, să câștige o anumită formațiune politică, soroșistă sau nu, trebuia să mobilizeze electoratul, să iasă la vot și să voteze în masă cu formațiunea dorită. Au rămas multe persoane cu drept de vot, care au refuzat, să se prezinte la urne, aproape 61%. Aici trebuia, să lucreze acești manifestanți de profesie.
Cum naiba se întâmplă, când guvernul Boc a luat o serie întreagă de măsuri nepopulare (chiar împotriva poporului), nu i-am văzut manifestând, iar când a fost vorba de anchetarea lui Oprea gata manifestația sau când trebuia, să cadă guvernul Ponta  în urma incendiului de la clubul Colectiv, pentru că în laboratoarele de la Bruxelles se pregătise instalarea unui alt guvern sub conducerea lui Cioloș, 30.000 de tineri au fost pe străzile Bucureștiului?.
    Să ne înțelegem 50.000 de oameni în stradă, 100.000 , nu reprezintă poporul, poporul a vorbit, cine iese în stradă, încearcă destabilizarea țării.
Sigur și președintele României prin măsurile și interpretările proprii date legilor, se situează alături de protestatari. Există oarece degringoladă printre patronii marilor corporații străine,  cauzată de mărirea salariului minim și din cauza altor măsuri pe care guvernul social-democrat intenționează să le ia.
Singura măsură bună pe care o pot lua cei din opoziție, este aceea, de a ajuta puterea, să-și instaleze guvernul înainte de anul nou. Apoi din fotoliile de parlamentari să urmărească PSD-ul, dacă își implementează măsurile din programul de guvernare . Orice abatere de la program să fie sancționată de cei din opoziție și chiar să organizeze manifestații de protest pentru a aduce guvernul în limitele promisiunilor electorale. Acum în faza organizării parlamentului ar trebui să negocieze puterea cu opoziția pentru a forma cât mai repede comisiile și numi președinții celor două camere. Apoi să aibă loc ședința de votare a guvernului până în 31 decembrie a.c.
   O ultimă remarcă : Rușine premierului Cioloș care nu a catadixit să ia toate măsurile pentru ca pensionarii să-și primească pensia înainte de 20 decembrie. Altă dată, până acum pensiile erau înmânate pensionarilor, iar oamenii își puteau face cumpărăturile pentru ziua de Crăciun în liniște și fără stresul, că este posibil ca unii să primească banii  după 25 decembrie. Bravo guvernului de mercenari, soroist și alogen!

Un comentariu:

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...