vineri, 24 ianuarie 2014

Unde a disparut Basescu, cucul de la 18,30?



            Un zvon aparut pe fluxul de stiri m-a pus pe ganduri, a disparut cucul de la 18,30, toate televiziunile de stiri se intreaba:  “unde s-a ascuns cucul, unde canta T. Basescu?", in afara celor de la “B1”, nimeni nu stie ascunzatoarea lui Base. Ar trebui apelat la Opris de la STS, poate el cu aparatura de milioane pe care o poseda institutia sa il va localiza pe Basescu, numai sa nu ii dea coordonate gresite Sebastian Lazaroiu. Ce s-ar fi intamplat daca STS ar fi tinut de guvern, iar in vara lui 2012 Opris nu ar fi montat in garajul in care isi avea sediul Basescu, telefoane speciale? Basescu ar fi iesit imediat pe posturile de televiziune, in de acum celebrele informari de la 18,30 si ar fi cerut demiterea lui Opris. Merg cu rationamentul mai departe si spun ca STS-ul in mod intentionat nu a dat coordonatele bune, pentru a pune guvernul in situatia de a raspunde pentru intarzierea gasirii supravietuitorilor. Lupta lui Basescu numai este cu Ponta, guvern, parlament si Antonescu, este lupta directa cu poporul roman. Numai este o lupta politica intre factiunile politice, este o lupta directa cu cei care i-au trimis in fruntea tarii si le asigura salariile, nu conteaza cati oameni mor, conteaza sa detina controlul cat mai mult timp si dupa ce nu va mai fi Presedinte. Timpul este cel mai mare dusman al lui Basescu, timpul zboara prea repede, simte ca prietenii din procuratura si judecatorii incep sa fie din ce in ce mai putini, multi uita ca el ia numit pe diverse functii, a inceput sa-i fie frica, inca nu a gasit ascunzatoarea perfecta.
            A sperat sa traga foloase din acest nefericit accident, lucrurile au scapat de sub control, si-au dat prea multi demisia ca sa il mai poata tine in brate pe Opris si totusi are mare nevoie de el. Mai mult decat atat, ii este si teama de ce ar putea sti Opris despre el, omul cand il scapi din brate, plange, atunci va cauta pe altcineva sa-l protejeze si la schimb va spune tot ce stie despre el. Mai mult decat atat, daca il pierde pe acest brav prieten, datorita caruia stia totul despre dusmanii lui si nu numai, va ramane un om neinformat si in aceste conditii izolat la Cotroceni pana in ziua cand va trebui sa plece acasa(depinde unde va fi casa).
            Singura solutie pentru Basescu, este, sa anunte ca il destituie pe Opris, ca dezavueaza modul neprofesionist in care a lucrat serviciul condus de el. Si chiar a lucrat, cum dracu si-a permis sa spuna ca datele trimise de doctor de pe telefonul mobil au fost incorecte si a fost nevoit sa puna pe cei care cautau supravietuitorii pe un drum gresit? Ce fel de profesionisti sunt cei de la STS daca asteapta sa le trimita altii coordonatele, daca erau teroristi acolo, cum ii descopereau? Ce pretentii puteati avea domnule  general Opris de la un om care, tocmai se prabusise cu avionul? Daca erati in situatia lui, cum ati fi reactionat?  Comportamentul deplorabil al celor de la STS, ROMATSA, MI, ISU si celelalte institutii trebuie sa puna pe ganduri guvernul si sa ia masurile cele mai bune pentru a nu se mai intampla asemenea nenorociri.
            Domn Basescu, cucule draga, canta-ne ceva la 18,30!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...