marți, 6 septembrie 2016

Victor Ponta sub ”control judiciar”.

În sfârșit au găsit motive să-l agațe pe Ponta. A plătit să-l aducă pe Blair în România, banii i-a dat Ghiță pentru a fi nominalizat de Ponta candidat USL în alegerile parlamentare din 2012.  Îmi amintesc că și în dosarul cu Șova, era o chestiune de acest fel. Ponta primise bani de la Șova, fără să presteze vreo activitate, urmând ca 6-7 ani mai târziu, când Ponta, avea, să ajungă premier, să-i dea un post de ministru lui Șova. Care dintre ei o fi fost Mama Omida?
Dacă e vinovat să plătească, nu-l iau în brațe pe Victor Ponta, e jurist cunoaște hățișul juridic, se descurcă. Dar să institui o măsură juridică împotriva fostului premier mi se pare absurd. Dacă fapta este din 2012, de ce nu sunt probe suficiente acum, 4 ani mai târziu? De ce ar fi avut nevoie Victor Ponta de ajutor pentru aș face campanie în 2012, când, dacă pe listele USL-ului, al cărui copreședinte era, alături de Crin Antonescu, puneau o maimuță să candideze ar fi câștigat detașat?
Mă așteptam ca DNA-ul să continuie campania de anul trecut, să prindă rechinii adevărați, pe cei care au devalizat economia României, care au distrus tot ce era industrie, agricultură, bănci comerciale. În loc de asta, DNA face campanie electorală lui Victor Ponta și implicit PRU și PSD.
Așa s-a întâmplat și la alegerile din vară când au reținut pentru 24 de ore pe Olguța Vasilescu și au scos-o în cătușe din sediul DNA. Olguța a câștigat detașat alegerile. Românii țin cu victima. Domnilor de la DNA știți ce ați făcut? Ați sunat goarna mobilizării electoratului PSD și ceva în plus să strângă rândurile în jurul celui care le-a dat pensiile înapoi, le-a reîntregit salariile, a scăzut TVA, sigur împreună cu guvernul a făcut toate aceste realizări. Judecați-l de urgență și condamnați-l, altfel PSD, PRU și ALDE vor face o majoritate zdrobitoare.
Unii naivi se întreabă, de ce nu este învinuit și Blair, Blair, e Blair, Ponta nu va păți nimic, pentru că nu a făcut nimic rău. Ponta este împiedicat să mai aibă libertatea de mișcare. Trebuia să i se înfunde, ce credea el, că poate jigni la nesfârșit, chiar dacă era pe drept,pe Cioloș și Iohannis?
Apropo, de ce nu este anchetat traficul de influență, ordinul, porunca dată de UE pentru desemnarea lui Cioloș candidat de prim ministru? De ce nu s-a anchetat ce a vrut să spună mutul de Iohannis cu: ”A TREBUIT să moară oameni, pentru ca Ponta să demisioneze”?. De ce nu se anchetează modul în care s-a organizat manifestația
tinerilor ”frumoși și liberi”. Motivul fraternizării Președintelui României cu o parte din reprezentanții poporului, cu aceia care îi dăduse jos guvernul?. Răspunsul nici nu e complicat, poate că era, dacă nu s-ar fi publicat, cu câteva zile înainte de investitură, numele viitorului prim ministru ca venind de la UE.
Ponta va juca pe cartea victimizării și o va juca bine, avea nevoie de așa ceva, acum e ca peștele în apă. Mahomed nu va merge la munte, va veni muntele la Mahomed.
Chiar nu se văd aceste excese? Vreau să fie arestat, condamnat, decapitat Victor Ponta, dar pentru fapte cu adevărat reprobabile, nu pentru chestiuni trase de păr.
Trebuia, să mai apară un dosar și încă unul cu aplicarea unei restricții : ”controlul judiciar”. Nu mă surprinde, fostului premier, lăudat pentru măsurile luate în perioada cât a guvernat țara, în creștere de popularitate, depășind în sondaje Mutul de la Cotroceni, trebuia să i se întâmple un accident. DNA încearcă să pună piedici lui Ponta, să determine electoratul să nu mai aibă încredere în el.  Greu, românul e frate cu codrul și cu victima, tocmai ce procurorul a făcut un erou din fostul lider PSD. Acum poate ajuta PRU să crească, vor determina  electorii nehotărâți să voteze un partid care încă mai crede în națiunea română și în patria străbună. Am spus-o și când am scris despre Olguța, suspectez DNA, că este agent electoral al PSD.
DNA-ul a vrut să-i închidă gura, nu va mai vorbi Ponta, vor vorbi comunicatele DNA, poporul nu va înțelege, ce se vrea de la Ponta, atâta timp cât nu a luat bani, char se va întreba : cum dracu pe Ponta îl țineți sub control judiciar și mafioții dovediți cu acte, joacă table la Miami?

5 comentarii:

  1. DNA-ul a vrut să-i închidă gura, nu va mai vorbi Ponta, vor vorbi comunicatele DNA, poporul nu va înțelege, ce se vrea de la Ponta, atâta timp cât nu a luat bani, char se va întreba : cum dracu pe Ponta îl țineți sub control judiciar și mafioții dovediți cu acte, joacă table la Miami?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rog sa nu-i mai spuneti Mutu de la Cotroceni. Mutu a fost un fotbalist cu mult talent, uneori capricios. La Cotroceni este inutilul plimbaret,care cheltuie banii tarii pe capriciile nevestei, fara nici macar o isprava buna pentru acest popor. Prea scumpa pacostea pentru prea multi oameni care traiesc la limita saraciei. Cand un prim ministru a facut ceva pentru popor si tara i s-au intentatat tot felul de nimicnicii. Ce blestem pentru aceasta tara sa ajunga presedinte un fituicar (el citeste de pe fituicile facute de niste rauvoitori). Pentru ca folosete metoda fituicii trebuie sa-i dam nota 2, iar la purtare merita minus 2 !!! Sunt de acosrd total cu postarea domnului Ionel Cristea. Atentie f. mare la votul din decembrie a.c.
      Un pensionar

      Ștergere
    2. Ăla se numește Mutu și este foarte vorbăreț. Cel de la Cotroceni, nu se numește Mutu, e mut.

      Ștergere
  2. nene ionel Carstea ,vorba multă ,sărăcia omului ,te apreciez în tot ce postezi în legătură cu dreptatea ,cinstea și adevăr dar în această situație cu sistemul mafiot alături de noi ce facem ? Simpatizanții lui V.P sunt numeroși pe fb,dar în realitate când este vorba de o acțiune ,cum procedam ?aștept de la tine să vii cu o propunere sănătoasă și viabilă în legat.cu fostul prim Min.al țării ,care a ajuns sa fie umilit in cel mai decadent gest de ac.cloaca politică venită cu misiune specială de distrugere a tarii ,a celor putini cari mai lupta pt integritatea României si a nstra.a românilor .Cu bine !

    RăspundețiȘtergere
  3. nene ionel Carstea ,vorba multă ,sărăcia omului ,te apreciez în tot ce postezi în legătură cu dreptatea ,cinstea și adevăr dar în această situație cu sistemul mafiot alături de noi ce facem ? Simpatizanții lui V.P sunt numeroși pe fb,dar în realitate când este vorba de o acțiune ,cum procedam ?aștept de la tine să vii cu o propunere sănătoasă și viabilă în legat.cu fostul prim Min.al țării ,care a ajuns sa fie umilit in cel mai decadent gest de ac.cloaca politică venită cu misiune specială de distrugere a tarii ,a celor putini cari mai lupta pt integritatea României si a nstra.a românilor .Cu bine !

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...