luni, 17 octombrie 2016

Hans Klemm guvernatorul coloniei România

   Umblă prin Țară un vătaf, un logofăt american, la fel ca beii cu trei tuiuri ai turcilor din evul mediu. Nimeni nu-l întreabă cine este, de ce se comportă ca un stăpân, toți se închină-n fața lui și primesc lumină. Ultimul șef de mare instituție vizitat de acest vătaf, unii îl numesc ambasador, a fost șefa Înaltei Curți de Casație și Justiție abia unsă în funcție.  Eu nu îl pot considera pe Klem ambasador al SUA la București, pentru că ar trebui să îl văd comportându-se ca un ambasador al unui stat străin, care respectă legile statului unde este acreditat ori acest Klemm se comportă ca un guvernator al unei țări ocupate de către SUA, altfel nu îmi închipui, cum și-a permis, să meargă în vizită la șefa ÎCCJ. Un ambasador  al unei țări străine, fie și SUA, sau cu atât mai mult SUA, care este  considerat depozitarul democrației, din care mai și exportă din când în când cu ajutorul tancurilor, tunurilor și bombardierelor pentru a fi mai bine înțeleși și convingători, care respectă cu adevărat statul gazdă, acolo unde este acreditat, orice problemă ar avea de transmis din partea țării sale, ar trebui, să o facă prin ministerul de externe , sau prin audiențe cerute, prin același minister, Președintelui României.
Hans Klemm ar fi procedat ca un ambasador normal, ca un adevărat funcționar american trimis cu afaceri în România dacă aici, în țara noastră, ar fi găsit Președinte, Prim Ministru, ministru de externe, nici unul din cei enumerați mai sus nu au fost găsiți. Președintele K.W. Iohannis dacă nu era în vreo stațiune exotică, era la munte, sau în Germania pentru a primi decorația de ”cel mai iubit fiu al Germaniei aflat temporar pe teritoriul altui stat”. Prin urmare, președintele iese din calcul, România nu are un român în această funcție, sau cel puțin un cetățean care să gândească în favoarea românilor. Primul ministru și ministrul de externe sunt reprezentanții UE în România, așadar nici ei nu sunt depozitarii dorințelor și voinței poporului român. În aceste condiții singurul care conduce cu adevărat România, este guvernatorul Klemm, am zis bine guvernator și nu ambasador, el transmite direct instituțiilor române ordinele venite de la Washington. Nu s-a sfiit să tragă de urechi Parlamentul, atunci când domnia sa a considerat necesar, de asemeni procuratura a fost altă instituție vizată de Hans Klemm.
    Cred că întâlnirea dintre Klemm și șefa ÎCCJ a avut ca temă respingerea de către instanțele de judecată, a unor probe superficiale ale DNA puse în dosarele de urmărire penală și trimise pe masa judecătorilor pentru a fi soluționate. Guvernatorul american a fost pur și simplu surprins neplăcut, văzând că instanțele, au început să analizeze cu simț de răspundere, modul în care unele probe au ajuns în dosarele unor oameni trimiși în judecată. Un rechizitoriu întocmit de DNA-ul lui Kovesi, trebuie să fie literă de evanghelie pentru instanțe, judecătorii trebuie să se conformeze și să nu devină niște Gică Contra, niște cârcotași legându-se de chestii ieftine, cum ar fi legalitatea culegerii de probe. Acestea trebuie să fie ordinele transmise de Klemm șefei ÎCCJ. cu ocazia întrevederi avute la Înalta Curte.
Același Klemm, cu ceva timp în urmă, transmitea un semnal periculos secuilor din Ardeal, recunoscând steagul acestora. Este știut faptul că acolo este o zonă fierbinte întreținută de politicienii locali  dar și de cei de la Budapesta.
România nu are o conducere adevărată, avem în fruntea statului niște năimiți, niște oameni străini de interesele țării, niște oameni vânduți, unul Germaniei,  pe bună dreptate, el fiind german, iar celălalt Franței și UE din interese de familie și bani.
Am așteptat să vină americanii timp de 50 de ani, nu au venit să ne scape de comunism , în schimb, 60 de ani mai târziu au determinat România să-și distrugă armata, pentru a putea fi ocupați militar de trupele americane.
Recapitulez : ambasadorul american Hans Klemm se comportă ca un veritabil guvernator al unei provincii americane, armata unchiului Sam cartiruită pe teritoriul României ne arată că suntem o țară ocupată militar. Povestea cu faptul că ne atacă rușii este o gogoriță. Trupele americane au înconjurat din toate părțile ursul rusesc, sper să nu se trezească. Mormăitul lui s-ar auzi până la Washington via București.
Ceaușescu, cizmar și analfabet cum este considerat, nu a permis, nici unei puteri străine să se amestece în treburile interne ale României. Că a condus prost sau bine Țara, nu și-a permis nicio femeie de serviciu, sau asistent al secretarului de stat american sau sovietic, să-l tragă de urechi. Discuțiile lui Ceaușescu erau doar cu omologii săi, iar cu ambasadorii vorbea atunci când le primea scrisorile de acreditare sau în audiențe extraordinare impuse de anumite situații urgente și comunicate doar prin ministrul de externe.
    În aceste zile dacă se ia o hotărâre în Parlament, forul reprezentativ al democrației din România, ne așteptăm la o reacție din partea guvernatorului SUA  dacă legea nu este în concordanță cu ordinele transmise de Casa Albă. În această situație, cel mai bine ar fi ca Țara să fie condusă direct și oficial de către guvernul de la Casa Albă, fără a mai exista această formalitate desuetă, de a avea un fel de turist tăcut și disprețuitor cu poporul român, numit pompos Președintele României. Același lucru este valabil și pentru guvernul Țării, mai ales acesta din ultimul an  nu a produs nicio dudă pentru cei care iau plătit salariul.
    Americani, asumați-vă rolul de stăpâni în mod oficial!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...