duminică, 2 octombrie 2016

Iohannis are partidul ”meu” și președinta ”mea”

  Elena Udrea îmbrăcată ca pentru un eveniment răsunător, mergea țopăind cu tocurile de 17 și rochia mulată pe corpul ei prerubensian. Un grup de reporteri îi bagă microfoanele sub nas :”unde mergeți așa elegant îmbrăcată, este vreun spectacol organizat pe aici?”. ”Da, răspunde intervievata, încă unul mare, merg la DNA să dau declarație în dosarul lui Blaga, i-a sosit ziua, sunt fericită, hora va fi mare”. Elena Udrea se bucură că nu v-a mai fi singură pe ușile tribunalelor, ale DNA-ului. Vechii tovarăși de jaf se reunesc ca la o întâlnire peste timp. Blaga chemat la DNA, învinuit într-un dosar, conform propriilor standarde ești învinuit de DNA îți dai demisia, la ieșirea din instituția de cercetare penală și-a anunțat demisia din funcția de Copreședinte al PNL.

S-a organizat o consfătuire a liberalilor, Blaga propune ca PNL-ul să fie condus de o singură persoană, Alina Gorghiu, ăsta fiind și primul pas spre fuziunea celor două partide, PNL și PDL.
Cine va conduce PNL? Alina Gorghiu nu se poate spune, că va conduce un partid format din două partide cu multe polițe de plătit unii altora. Cine va fi în spatele ei? Vasile Blaga? Ăsta să fie, motivul pentru care fostul ei tovarăș de conducere a propus, să rămână singură? Sau Iohannis, după guvernul meu, partidul meu, acum are și președintele meu? Iohannis dacă este, trebuie, să mai aibă pe cineva în spate, că doar nu voi fi așa de credul, să cred că acest om, poate avea niște idei subtile?
   Atunci cine este în spatele lui Iohannis? Ce se vrea? Se marșează pe Cioloș, liberalii prin aceasta recunosc, că nu au oameni competenți.
Pe de altă parte dinspre occident via Washington, Bruxelles, București, suflă un vânt în pupa lui Nicușor Dan, președintele partidului USR (Uniunea Salvați România), înainte se numea USB (Uniunea Salvați Bucureștiul), dar acum după ce a salvat Bucureștiul prin neparticiparea la ședințele Consiliului General, s-a gândit să salveze Țara, cum spuneam suflă un vânt în pupa lui, un vânt alimentat alimentat de ONG-urile soroșiste, de Cioloș și ceilalți tehnocrați.
Mă uit la PNL-ul de sub conducerea Alinuței, un amestec între două partide, amestec neomogen la fel ca uleiul cu apa. Alinuța va trebui să stea cu bagheta de lider și să amestece continuu în fuziunea asta, pentru a nu se vedea separările. Din păcate , mă tem că liberalii vor fi sacrificați în favoarea USR și de ce nu, în favoarea PMP. Mulți dintre foștii pedeliști actuali liberali scâncesc după brațele ocrotitore ale lui Băsescu, cândva liderul maximo al PDL. Nu va putea Gorghiu să se impună în fața unor membrii de partid hămesiți și dornici de funcții și sinecuri. Cred că în final partidul se va canibaliza, o mână de ajutor o va da și DNA-ul cu binecuvântarea lui Iohannis. E nevoie de un nou partid, un partid cu finanțare externă, un partid care să execute întocmai, ordinele venite pe filiera Washington-Bruxelles. Acest partid există, este USR-ul lui Nicușor Dan și Clotilde Armand, iar pentru mai multă credibilitate se va alătura și Dacian Cioloș, el fiind deja domnul fanariot venit de la Bruxelles.
    Forțele oculte, prin legăturile lor din țară, vor lupta pentru îndepărtarea partidelor cu iz național, acceptând în schimb noul partid USR ca reprezentant al corporațiilor și puterilor străine.
Mai avem un pas până la definitivarea pierderii independenței, acum formal suntem o țară, dar practic nu putem fi un stat independent cât timp nu avem o economie proprie. România din punct de vedere industrial, agrar și financiar nu are nimic, totul este al corporațiilor străine, României i se dă ceva frimituri, restul profitului merge în țara de origine a corporației. De aceea e nevoie de un guvern, iar USR poate da acest guvern, care să sprijine pătrunderea capitalui străin în toate domeniile.
Până la alegeri se va căuta decapitarea PSD-ului, debusolarea membrilor și simpatizanților social democrați, pentru ca partidul să scadă în intenția de vot a cetățenilor, iar USR să găsească culoar de pătrundere în ierarhia votului.
Este foarte probabil, ca și PMP-ul lui Băsescu să fie încurajat, știut fiind faptul, că se bucură de sprijinul popularilor europeni.
   Când în conducerea României numele celor care conduc sunt germane, evreiești, franțuzești și alte naționalități, cum putem avea pretenția, să se facă ceva bun pentru români?

Mulțumesc pentru poză: informatiazilei.ro

Un comentariu:

  1. ASA ESTE !
    Noi suntem urmasii Romei ,
    Cu pedigriul Gomorei ,
    Niste pacatosi anosti ,
    Prea inculti si mult prea prosti ,
    Ca sa luam vreo hotarare ,
    Si cersim doar izbavire ,
    De la vest si mai la vest ,
    Si de la evrei , in rest !

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...