marți, 18 mai 2021

Calomniatorii fostului premier Viorica Dăncilă

 

 Televiziunile au luat foc când au auzit că Viorica Dăncilă a devenit consilier al Guvernatorului BNR. Ziariștii și politicienii de la putere au sărit să o devoreze pe fosta prim-ministru. Critici, înjurături, lături aruncate din gurile spurcate ale unor oameni care în viața lor nu au demonstrat că pot face o dudă, darămite să conducă un guvern. Lingăii de serviciu, acești ziariști și politicieni vânduți, o pun la zid pe prima femeie din România devenită premier. Viorica Dăncilă a fost un premier cu mult mai bun decât alți premieri, chiar cu mult mai bun. A demonstrat, cât timp a fost la Palatul Victoria că este un om vertical, un patriot adevărat, vă reamintesc poziția ei în Parlamentul European. Viorica Dăncilă este cu adevărat un OM pentru ea am doar cuvinte de laudă. Deși avea doar 26 de ani, vârstă la care alte tinere femei ar fi preferat să se distreze, ea, împreună cu soțul ei, au înfiat un copil. ĂSTA ESTE UN GEST DE MARE CURAJ ȘI OMENIE. Sunt mulți potentați ai zilei, alții chiar prin vârful statului, care au preferat să ducă o viață fără grija unui copil, fără a avea un urmaș. Îi întreb pe acești oameni, sigur nu există vreo lege care să-i condamne că nu au copii, cum puteți vorbi de creșterea demografică a țării, de grija față de tinerele vlăstare, de elevi, de studenți, când voi nu ați ținut în brațe un copil? Se spune că un om este împlinit atunci când are un copil, plantează un pom și face o casă. Chiar dacă plantezi o pădure și îți procuri șapte case, faptul că nu ai un copil care să-ți moștenească averea ta, numele tău, sângele tău, nu îți asigură împlinirea. 

Sunt cupluri care din diferite motive nu pot avea copii. Cea mai mare parte dintre ele adoptă un copil, din zecile de mii de copii abandonați și care se chinuie și sunt chinuiți prin diferite „leagăne” și „Cămine.”

Nu condamn pe cine nu a avut dorința să înfieze un copil, a fost alegerea lui. Însă nici nu pot să accept să strige împotriva unui om care, tânăr fiind, habar nu avea că va fi 30 de ani mai târziu prim-ministru, a înfiat un copil.

Un om care a condus un guvern al României și care a fost dat jos prin trădare de către o „monstruoasă coaliție” obedientă Președintelui Iohannis care nu mai avea răbdare și-și dorea cu ardoare „guvernul meu”. Gestul acestei coaliții ad-hoc s-a dovedit în timp sinucigaș. Vânzarea pe care a făcut-o atunci când a dărâmat guvernul Dăncilă, pe trădătorul Tăriceanu l-a costat. Poporul nu l-a mai trimis în Parlament, l-a sancționat pentru duplicitatea sa. De mai mult de un an și jumătate de când liberalii et.co, avându-l în frunte pe Iohannis, au preluat puterea, țara merge din rău în mai rău și asta nu din cauza pandemiei ci din cauza incompetenței.

Viorica Dăncilă nu este un om condamnat, în urmărire penală, deși s-a lucrat mult pe această temă nu au găsit nimic de care să se agațe cei de la DNA, nu a trădat țara. Are studii superioare cu acte doveditoare, nu cu adeverințe ca alți tineri politicieni incompetenți și agresivi.  Au supus-o unor examene de specialitate acești ziariști și politicieni și a căzut cumva examenul? De unde dracu atâta ură împotriva unei femei care a condus destul de bine un guvern al României deși avea Președintele care o faulta la cea mai mică mișcare pe care o făcea Dăncilă și nu era pe placul chiriașului din Dealul Cotroceniului.

Se tot vorbește de faptul că Viorica Dăncilă face greșeli de gramatică atunci când vorbește. Este adevărat, așa este, însă vă asigur că face mult mai puține decât Iohannis, Orban și mulți alții pe care nu vreau să-i nominalizez.

Pe un bun manager nu faptul că vorbește frumos limba română trebuie să-l recomande, dacă ar fi așa am pune filologi ca prim miniștri, miniștri, președinți, etc., pe un bun manager trebuie să-l recomande faptul că este un bun administrator, un bun gospodar și da, Viorica Dăncilă a demonstrat acest lucru.

Dintr-o dată toți țucălarii au devenit experți și evaluatori, ei știu cât de deșteaptă, cât de bună administratoră, cât de capabilă este Viorica Dăncilă. Dacă ar fi fost vorba de Orban, de Ben-Oni Ardelean, de Barna, tot la fel se pronunțau? Ori vorbesc doar la comandă?

Există, la TV Realitatea Plus, o ziaristă pre numele ei Anca Alexandrescu care, nici usturoi nu a mâncat, nici gura nu-i miroase, crede ea. Eu nu cred. Această ziaristă, deșteaptă, cu multe informații din zona politică înjură pe toate drumurile PSD-ul. E dreptul oricărui jurnalist să aibă opinii, să-și spună părerile, să critice, eventual să laude. Însă, când ani de zile ai lucrat în PSD, ai fost membru PSD, ai făcut avere din funcțiile avute în PSD, este imoral să-i critici pe aceea care ți-au întins mâna cu o bucată de franzelă. Nu spun nici să-i laude, se poate abține. Așa ar fi moral. Altfel, doamnă Anca Alexandrescu, sunteți precum câinele care mușcă mâna ce l-a hrănit. Rușinică! Cum poți vorbi de rău pe femeia care ți-a fost șef? mă refer la Viorica Dăncilă. Dacă era așa de proastă, cum spui astăzi, de ce ai acceptat să-i fii consilieră? De ce nu ai demisionat? A fost mai deșteaptă Viorica, ea ți-a făcut vânt pe scările de la Palatul Victoria. Pentru asta o urăști. E doar venin în sufletul tău și al năimiților care te înconjoară, cel puțin acoliți tăi nu au fost în PSD.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...