sâmbătă, 15 mai 2021

Vaccinarea nu este obligatorie în România.

 

Vaccinarea nu este obligatorie


pe teritoriul României.

    Așa se clamează peste tot. Însă, de acum încolo doar cei vaccinați pot intra la teatru, pe stadioane, în restaurante. Ceilalți trebuie să se testeze în condițiile în care un test costă foarte mult și, până la urmă, nu noi cetățenii am adus Coronavirusul.  Nu discut despre eficiența ori ineficiența vaccinului. Nu sunt de specialitate. Și, chiar dacă aș fi un specialist, tot nu aș putea băga mâna în foc că vaccinurile sunt eficiente, că nu au efecte secundare pe viitor, nu mă refer la efectele secundare imediate care au început să fie cunoscute. Spuneam că și dacă aș fi specialist tot nu m-aș putea pronunța asupra vaccinurilor și asta dintr-un singur motiv: vaccinurile nu au fost testate timp îndelungat, prin urmare, pe termen lung nu știm cum se vor comporta. Cineva spunea că și Paracetamolul are efecte secundare, da, așa este, însă ele se știu cu precizie și pacientul își asumă în cunoștință de cauză riscurile. Pe câtă vreme la aceste vaccinuri doar se poate presupune.

Așadar, toți cei care ne vaccinăm, m-am vaccinat, suntem niște cobai. Pe noi se fac experimentele. Poate pentru viitor acest lucru va fi benefic. Însă, sunt convins, că vaccinurile vor trebui și ele modificate în funcție de mutațiile virusului Sars Cov2.

Nici persoanele care susțin că nu trebuie să ne vaccinăm nu dețin date despre modul în care ne pot afecta vaccinurile pe termen lung, din același motiv, lipsa unor testări pe termen lung, doi, trei, patru ani.

Însă altceva mă îngrijorează.

Modul în care cei vaccinați au dreptul să meargă la spectacole, să se plimbe prin lume, să meargă la restaurante, deși se știe că și ei pot transmite boala și se pot îmbolnăvi, fie și într-o formă ușoară(sic), iar cei nevaccinați au interzis peste tot. Asta este o obligație mascată de a fi vaccinată fiecare persoană.

Mâine, poimâine, probabil într-un viitor nu prea îndepărtat, este posibil să fim microcipați. Pe același scenariu ca și aici, cine nu primește cipul nu are voie să intre în supermaket, la mall, la spectacole, nu are dreptul să muncească. Repetiția cu public se face acum. Astăzi vaccinul, mâine microcipul. Guvernul mondial se pregătește de zor să își preia puterea. Avem un jandarm mondial, vom avea și un guvern format pe scheletul ONU, căruia în ultimii ani i-a cam slăbit puterea.

Un nou ONU, mai puternic, mai eficient, mai tiranic. Un jandarm mondial, care acum își face ucenicia prin diverse teatre de război de pe glob, va fi gata să asigure liniștea planetei.

Acest deziderat nu va fi ușor de atins, mai sunt doi polițai care stau cu capul la cutie, deocamdată.

Însă propaganda mondială luptă din răsputeri pentru anihilarea, prin compromitere, a acestor polițiști.

Rusia este o putere imperialistă care vrea să subjuge alte popoare, iar produsele lor sunt de cacao, strigă febrilă propaganda. Tot ce este din China trebuie aruncat, ăștia aduc numai nenorociri pe glob, cum s-a văzut și Coronavirusul a venit din China pentru a distruge populația lumii, adaugă propaganda.

Noroc cu marile Concerne Farmaceutice ce se gândesc zi și noapte la binele omenirii. La fel cum s-a gândit și concernul farmaceutic I.G. Farben la binele omenirii când a susținut cu bani ascensiunea lui Hitler și mai târziu când a fabricat gazul Ciclon B cu ajutorul căruia au fost gazați deținuții din lagărele naziste de concentrare.

În socialism era un singur post de radio, unul de televiziune. Ăștia ne manipulau într-o singură direcție. Toată lumea înțelegea că așa trebuie să fie. Acum, în democrația lu* pește prăjit, când avem zeci de posturi de radio și televiziuni, fiecare cu stăpânul lui, fiecare cu ordinul său, fiecare cu manipularea sa, noi, consumatorii de știri, suntem dați cu capul de toți pereții. Nu înțelegem nimic, aceeași știre fiecare o molfăie cum are ordin. Un exemplu de știre la întâmplare:„ un cetățean beat pe trecerea de pietoni a intrat cu toată viteza într-un autovehicol BMW X5 avariind aripa de pe partea dreaptă a vehicolului care mergea cu viteză mică, sub 150 de km/oră, și, fiindcă șoferul se grăbea, trecuse pe roșu. Pietonul a fost amendat și va fi acționat în judecată de către șofer pentru a ca pietonul să plătească reparația bolidului de lux.” Aceeași știre la un alt post de televiziune, crainicul cu voce apocaliptică ne atenționează: „vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional”, apoi continuă: „aseară, când soarele scăpăta pe după blocurile orașului, un pieton a fost lovit pe trecerea de pietoni, din fericire, pietonul, un muncitor, tată a cinci copii minori, care se întorcea de la muncă, istovit și îngândurat pentru faptul că nu știa ce să pună pe masă copiilor, a fost lovit de o mașină de lux care a intrat pe culoarea roșie a semaforului. Șoferul, o beizadea, a fost testat cu etilotestul care a arătat o concentrație de 1,5 la mie alcool în aerul respirat.”

Am închis televizorul. Cam așa sunt date informațiile pe posturile noastre de radio-tv. La fel și despre vaccinuri, manevrele trupelor rusești, ori investițiile chinezești în lume. Doar SUA sunt preamărite în tot și-n toate.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...