joi, 26 august 2021

Vreau să trăim într-o societate normală

 


   Homosexualitatea este la fel de veche ca și civilizația. Multe personalități ale lumii antice au fost homosexuali, remarc pe Cezar, despre care se spunea, la acea vreme, că este bărbatul tuturor femeilor din Roma și, în același timp, se spunea tot despre el că este femeia tuturor bărbaților, regele Filip al Macedoniei și iubitul său Paustanias, regele Alexandru Macedon și iubitul său Hephaestion, eroul grec din Iliada Ahile și Patrocles, etc. Nu i-a împiedicat pe niciunul să nu fie niște oameni la care istoria se raportează și acum.

Însă, ce se întâmplă în ziua de azi pe străzile capitalei noastre și în alte orașe ale lumii este cu totul diferit față de ceea ce noi am învățat că suntem de mii de ani încoace. Există filme care s-au jucat în travesti, piese de teatru care s-au jucat în travesti, exp. Matei Millo care a fost primul actor român ce a jucat travesti, dau de exemplu doar Coana Chirița a lui Alecsandri, deși numărul rolurilor este mult mai mare. Însă doar atât, pe scenă.

Faptul că bărbații la paradele LGBDI poartă sutien, iar femeile au barbă, nu înseamnă că ne aflăm într-o societate normală, o societate care s-a bazat pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie ce au închegat familia, celula ce a stat la temelia statului, această familie a dus la perpetuarea speciei umane. Nu condamn pe nimeni, nu mă interesează dacă un om este  alb, negru, galben, roșu, ori bleumarin în dungi, mă interesează dacă acești oameni se încadrează în societate. Ei nu sunt negri, galbeni ,roșii, albi, fiindcă s-au vopsit, așa sunt din naștere, prin urmare, dacă mă ating de ei nu mă murdăresc, însă dacă voi lucra împotriva lor îmi voi murdări conștiința.

Nu condamn persoanele care sunt homosexuale, nu este treaba mea ce fac ele în propriul hogeac. Fiecare face ce vrea cu trupul lui. Însă, atunci când un bărbat, în mod ostentativ, iese îmbrăcat pe stradă ca o femeie, e deranjant, deoarece este posibil ca un copil să o zărească și să-și întrebe părinții: „ce era, tanti, ori nene?” Ce să-i răspund? Că nici respectivul personaj nu știe cu precizie ce sex are? O, Doamne!

M-am uitat, cu o anumită reținere, la parada LGBDI, era un spectacol de prost gust, cu femei machiate puternic ce voiau să arate a bărbați și cu bărbați efimizați care voiau să arate a femei.

Ăsta să fie viitorul planetei? O societate în care bărbații nasc, iar femeiele merg la oaste? De ce naiba trebuie să stricăm rânduiala lumii stabilită cu mii de ani în urmă.

Mii de personalități din lumea științei, a artei militare, a literaturii, ori oameni obișnuiți au fost homosexuali, fără ca prin aceasta să aducă prejudicii morale societății în care au trăit.

Sofocle, Euripide, Ceaikovski, Nero, etc., nu au alergat pe străzi cu sutiene și nici nu au clamat dreptul de a naște. Ei se știau a fi bărbați, iar dreptul sfânt de a da naștere unui copil este al femeii, așa cum a fost rânduit tuturor ființelor de pe pământ, indiferent de regn.

Ce vor acești tineri? Ca societatea să devină anormală? Adică, bărbații să nască. Ori dacă un băiat de 16 ani nu mai vrea să fie băiat să se transforme în fată, apoi, pe la 30 de ani să revină la bărbat fiindcă nu se mai regăsește în fată? Suntem normali la cap? Nu numai atât, însă aceste schimbări de sex sunt foarte costisitoare cu tratamente pe bază de hormoni toată viața. Atenție! Aceste tratamente cu hormoni i-ar putea face pe minoritari să aibă mai multe drepturi decât majoritarii.

Oamenii nu mai sunt de sex masculin și feminin, sunt de genul masculin, feminin și neutru. Neutru, adică un individ care încă nu s-a hotărât ce gen va avea.

Domnilor guvernanți! Țara se duce de râpă. Prețurile la combustibili cresc în ritm alert, ele, aceste prețuri, antrenând în urcușul lor toate celelalte prețuri. Mulți români nu vor ieși din iarnă fiindcă nu vor avea ce mânca ori cu ce se încălzi. Asta trebuie să vă preocupe domnule Cîțu, domnule Barna. Majoritatea populației pentru asta v-au ales, să guvernați țara, nu să vă preocupați, mai mult decât trebuie de o minoritate care nu are alte probleme decât cele închipuite de ei.

Însă într-o țară în care funcționarii publici de cel mai înalt nivel nu au copii, prin urmare nu-i interesează viitorul copiilor noștri, nu le putem cere să fie normali.

Nu faceți din copiii și nepoții noștri viitoarele voastre jucării sexuale, fiindcă în ziua de azi doar sexul vinde.

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...