duminică, 26 decembrie 2021

Un vis spulberat




   Comuniștii au guvernat în condiții vitrege: foametea din 1947, plata către URSS a 300.000.000 de dolari la valoarea dolarului din 1938 suma considerată ca despăgubire de război, armata sovietică a staționat pe teritoriul țării noastre până în anul 1957, nu în ultimul rând România era sleită financiar de cei patru ani de război și distrusă în urma bombardamentelor. Cu toate acestea cei care au luat frâiele țării, niște analfabeți după cum se spune despre ei în ziua de azi, au reușit să scoată satele din evul mediu și să le ducă la prosperitate, să industrializeze țara, să pună agricultura pe baze științifice, să eradicheze analfabetismul prin cursuri intensive și să dezvolte sănătatea, știința și armata. Sigur, s-au făcut și greșeli, însă doar cine nu construiește, nu greșește. Când au plecat comuniștii de la putere România nu avea datorii externe și avea o industrie și agricultură care puteau să producă, poate cu minime investiții.

    După 1989 au venit la putere doctori în științe, academicieni, profesori universitari, oameni cu studii în vest, nu cum aveau comuniștii în est.

     După 32 de ani de conducere a României de către somități în ale științei, țara noastră e falimentată, datoria publică aproape că a trecut de jumătate din PIB, populația moare de foame la propriu, moare de frig la propriu, moare cu zile, prin spitale, la propriu din cauza lipsei medicamentelor.

   Industria, agricultura, armata, sănătatea, învățământul, știința, toate au fost distruse într-un mod barbar.

    Preferam să fim conduși de analfabeții comuniști, decât de acești nemernici doctori în științe, profesori universitari și alți hoți titrați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...