vineri, 18 septembrie 2015

Jos Putin!

 
      Jos Putin! Da, jos, din cauza lui a fost dezmembrată Iugoslavia, bombardată Serbia, din cauza lui a fost creat un stat nou, Kosovo. Jos Putin, din cauza lui a fost omorât Sadam Hussein, a fost distrus statul Irak, el a făcut să fie posibilă înfiinţarea Statului Islamic. Din cauza acestui rus blond, a fost destabilizat statul Libia şi omorât Gaddafi. El, Putin, a pornit mişcările de stradă în Egipt şi a făcut posibilă răsturnarea lui Mubarak.
Tot Putin este cel care a creat premizele războiului civil din Siria, rusul alimentează cu armament toate grupările aflate în conflict, din cauza lui au plecat în exil milioane de oameni.
Toate statele să facă front comun împotriva Marelui Urs din est. A sosit timpul unei cruciade împotriva Rusiei. Nu este posibil să existe în Europa şi nici în lume, vreun stat care să aibă altă politică, decât politica venită de la Washington, de acum, de aici vine lumina. Soarele răsare din Apus, aşa se vrea, aşa se va face.
Putin, acest fost ofiţer KGB, crede că se poate opune SUA, Marelui Unchi Sam? Niciodată, cât timp prin venele noastre mai curge o picătură de sânge!
       A venit momentul când lumea întreagă trebuie să strige-n cor: „Dumnezeu să binecuvânteze America”! Ce am fi noi fără grija acestui mare stat care priveşte la oamenii globului ca la propriii copii. Şi la fel ca orice părinte, atunci când un copil greşeşte, scoate cureaua şi îl croieşte, pentru ca altă dată să nu mai aibă iniţiative  fără să-şi întrebe părintele. Se poate în unele cazuri să îl altoiască pe copil fără vină, asta pentru a preveni eventualele greşeli.
      Privesc cu "bucurie" ce minunat trăiesc popoarele din Orientul Mijlociu după ce  tancurile Unchiului Sam au instaurat legile democraţiei. Lumea trăieşte în pace, clanurile religioase, şiiţi şi suniţi, se împuşcă respectând regulile democraţiei, aşa cum au văzut că fac americanii, mor oameni în acest schimb de focuri, cui îi pasă? Nu numărul morţilor este important, ci faptul că mor în numele democraţiei impuse de tancurile americane. 
     După omorârea lui Gaddafi în Libia, noua democraţie instaurată a dat posibilitatea pornirii unui război civil, oameni se omoară, având democraţia occidentală pe buze. Cel puţin ştiu pentru ce mor, nu cum era pe timpul dictatorului.
Să ne rugăm ca Dumnezeu să menţină acest adevărat Jandarm Mondial. Ce ne-am face noi dacă nu ar fi SUA să ne apere?.
      Să ne gândim, avea Rusia motive să ne atace? Nu cred, o făcuse prin Lukoil, prin Mechel, o face prin Gazprom, de ce să ne mai atace armat? Acum are motive? Are, avem sistemul antirachetă pe teritoriul României, avem baza americană de la Kogălniceanu. Uite, aşa am intrat şi noi în lumea bună, a celor ce pot fi cobeligeranţi într-un eventual război.
      Dar, să mă întorc la Siria, conform unor surse preluate din Presa liberă.net, din 2011 până în prezent SUA ar fi exportat în Siria armament în valoare de 7,7 miliarde de dolari, iar Rusia armament de cca 3 miliarde de dolari. Nu mai aduc în discuţie alte state europene şi arabe care au exportat armament în Siria. Toată această muniţie achiziţionată de grupările din Siria, ori de guvernul sirian, este  folosită pentru a omorî oameni, pentru a distruge locuinţe, drumuri, infrastructura.
      Rusia şi SUA puteau să nu alimenteze acest război nimicitor, numai că interesele acestor două puteri în zonă sunt mai mari decât dorinţa de a trăi a celor ce au murit. Pentru bazele militare, pentru controlul zonei, oamenii trebuie să moară, să fie izgoniţi din propriile case.
Tare mă tem că s-a deschis o cutie a Pandorei în ce priveşte migraţia islamicilor spre Europa. Va fi un exod greu de controlat, din ce în ce mai mulţi oameni vor căuta adăpost în occident, unii vor pleca de nevoie din ţările lor, iar alţii vor fi instruiţi să o facă.
      Dacă se dorea, războiul putea fi evitat, ori scurtat. Aici se hotărăşte cine-i „şeful”. SUA vrea să aibă susţinerea totală a lumii în detrimentul Rusiei. Sigur că Rusia nu va sta cu mîinile în sân, va căuta aliaţi. În acest timp războiul va continua în Siria, oamenii, unii vor muri, alţii vor fugii, iar alţii vor cumpăra arme pentru a întreţine acest măcel. Din moartea lor câştigă cei ce le-au vândut armamentul, războiul trebuie să meargă mai departe, negustorii încă mai au gloanţe de vândut.
Bashar al-Assad este un dictator, un criminal, a tras împotriva propriului popor, dar cei care au vândut armamentul ce sunt?
        Dacă acest sângeros război nu va fi oprit, consecinţele lui vor fi dezastruoase.
        Cine va câştiga, raţiunea, ori puterea şi banul?

7 comentarii:

  1. Toate statele să facă front comun împotriva Marelui Urs din est. A sosit timpul unei cruciade împotriva Rusiei. Nu este posibil să existe în Europa şi de ce nu, în lume, vreun stat care să aibă altă politică, decât politica venită de la Washington, de acum, de aici vine lumina. Soarele răsare din Apus, aşa se vrea, aşa se va face.
    Putin, acest fost ofiţer KGB, crede că se poate opune SUA, Marelui Unchi Sam? Niciodată, cât timp prin venele noastre mai curge o picătură de sânge.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine da cu batul prin gard,tot el (ei) se vaita ca-l latra cainele , spunea cel mai bun prieten al meu !
      B L E S T E M !
      Blestem sa cada asupra celor ce vor razboi ,
      Si casa sa le fie o lada de gunoi ,
      Viermii sa-si faca pat din a lor minte-ngusta ,
      Iar ochii lor , de lepra , sa prinda groasa crusta !
      Dispara toti acei,ce mintea isi framanta ,
      Sa faca bogatie cu tehnica de lupta ,
      Ca oamenii sa moara pentru aceste toane ,
      Si aur sa adune in sute de vagoane !
      In lazi de fier sa fie inchise cu lacate ,
      Si-n foc de iad sa arda oasele lor spurcate ,
      Cenusa sa se faca a lor putreziciune ,
      Sa nu mai fie-n viata , sa nu mai aiba nume !
      Iar pe pamant domneasca doar pacea cea curata ,
      Atat de scumpa noua si-atat de neglijata ,
      Si de exista oameni , ce nu gandesc ca noi ,
      Blestem sa cada asupra celor ce vor razboi !
      Gheorghe Cirnu

      Ștergere
  2. S-ar putea să existe și prostii mai mari....!

    RăspundețiȘtergere
  3. Așa cum americanilor li s-a spălat creierul, tot așa se procedează și cu alte nații. Doar o mână de oameni trebuie să conducă lumea și putin le strică planurile. Ca să nu mai vorbim de imensele bogății rusești la care au poftit si Napoleon și Hitler și care le-ar plăcea și altora. Cât despre Orientul apropiat, trăiască războiul, armamentul trebuie vândut, iar resursele de petrol acaparate cu orice preț.

    RăspundețiȘtergere
  4. ...hai sa gandim putin si ne aducem aminte ...acum 1000 de ani alte neamuri ( nu vreau sa jignesc sa la spun -hoarde ), amagite de mirajul vestului opulent au capotat in pusta panonica si acolo au ramas... acum vor ramana pe unde li se permite...

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...