joi, 21 aprilie 2016

Am încredere în două Doamne, Firea și Vasilescu


      PSD-ul, la alegerile locale din acest an, are șanse mari să câștige tot ce este mai important. În București ar fi pentru prima dată când PSD-ul ar câștiga Primăria Capitalei. O poate câștiga. Are de luptat cu un PNL derutat, care nu își găsește drumul, care bâjbâie prin ceață, condus de oameni obtuzi, care nu sunt în stare să își asume o luptă. Sunt orbi, merg pe un drum necunoscut, nu au nici măcar acel baston alb, pentru a pipăi drumul, din acest motiv au căzut în toate gropile posibile. Un important lider al PNL ne-a anunțat, evident pe surse, că au pregătit candidatul pentru alegerile din 2020 la primăria Capitalei. Este posibil ca până se termină alegerile din această vară să se decidă și liberali pe cine lasă candidat.
     Gabriela Firea, o ziaristă bătăioasă, o politiciană cu ”vână”, nu are probleme de imagine. În schimb, sunt câțiva oameni din partid, care, este foarte posibil, să o tragă în jos. Pe Dragnea, deși este liderul partidului, nu ar fi indicat să îl aibă în preajmă. O altă persoană de care trebuie să se ferească, la fel ca atunci când, pe timp de fulgere puternice arunci tot ce este metal în preajmă, mă refer la Zgonea. Domnul Dragnea este un bun vorbitor, dar nu mai are credibilitate. D-l Zgonea este înalt și frumos ca bărbat, atât. Nu-l lăsați să vorbească, mie întodeauna mi-a plăcut, cum tace acest om, tace frumos. Chestiunea este că nu prea tace, iar când vorbește, scoate pe gură, mai multe perle de cât au scris toți elevii din țară la examenul de bacalaureat.
Doamnei Firea, din câte am citit, nu i se poate lega nici o tinichea de coadă, deși  este posibil orice până se încheie campania.
      Doamna Firea, moldoveancă, un fel de soră geamănă de-a Chiajnei, fiica lui Rareș Vodă, la fel de deschisă, bătăioasă, voluntară și hotărâtă. Știe ce înseamnă să conducă oameni, are cunoștințe manageriale, fiind pentru o perioadă de timp Director al revistei ”Săptămâna Financiară”.
Femeile pot conduce la fel de bine, sau chiar mai bine decât bărbații. Exemple sunt destule.
     O altă femeie de calibru, care vrea să continuie ce a început, este Lia Olguța Vasilescu. Aici lucrurile sunt ceva mai complicate, întru-cât și-a băgat aghiuță coada și a îndemnat pe cei de la DNA, să-i facă dosar penal. Acum că dosarul este pe bune, sau cineva a dat cu clanța, iar probele nu există, sau nu există nici fapta, vom vedea în timp. Pentru a accentua vinovăția Olguței, procurorii i-au pus ”brățările la mâini” și au purtat-o prin mulțimea de ziariști pentru pozele de reclamă și circ.
Consider că DNA-ul a dat o mână de ajutor Olguței, să urce treptele primăriei din Craiova pentru încă un mandat.
Am avut ocazia, să văd, câteva dintre realizările ei ca primăriță a unui important oraș al Țării.Chiar sunt lucruri frumoase și importante pentru oraș.
Cred în continuare că va face și mai multe pentru Craiova. Cârcotașii să stea liniștiți, dacă lucrurile sunt în neregulă, vor fi alții care să facă lumină.
     Dintre toți candidații la primării, am încredere în aceste două fete. Amândouă sunt niște luptătoare și vor dovedi și în viitor acest lucru. Nu-mi rămâne decât să le doresc succes!
Mulțumesc pentru poză: reportervirtual.ro

Un comentariu:

  1. PSD-ul, la alegerile locale din acest an, are șanse mari să câștige tot ce este mai important. În București ar fi pentru prima dată când PSD-ul ar câștiga Primăria Capitalei. O poate câștiga. Are de luptat cu un PNL derutat, care nu își găsește drumul, care bâjbâie prin ceață, condus de oameni obtuzi, care nu sunt în stare să își asume o luptă. Sunt orbi, merg pe un drum necunoscut, nu au nici măcar acel baston alb, pentru a pipăi drumul, din acest motiv au căzut în toate gropile posibile. Un important lider al PNL ne-a anunțat, evident pe surse, că au pregătit candidatul pentru alegerile din 2020 la primăria Capitalei

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...