joi, 14 noiembrie 2019

Discursul lui Iohannis este taxat ca fiind de sorginte nazistă.


O conferință de presă pusă la punct până în cele mai mici detalii.Jurnaliștii, cuminți și respectuoși îl priveau pe Iohannis cu multă dragoste, erau zâmbitori, bucuroși că Tătucul îi lasă să respire același aer cu el. Ziariștii, în fața politicienilor de stânga, a lui Dăncilă, Vasilescu, etc.,  le bagă microfoanele în gură, vorbesc toți o data, în cazul în care nu le convine răspunsul dat de Dăncilă, sau alt politician pesedist, sunt gata să se ia la ceartă cu acesta. În fața lui Iohannis toți stăteau în picioare, adresau întrebările, cele două, cu zâmbetul pe buze, copleșiți de atenția sasului. Declamau  întrebările cu zâmbetul pe buze, umili și plini de respect, apoi, cuminți se retrăgeau fără să insiste ca Iohannis să răspundă strict la întrebările puse.
Aroganța Președintelui în fața românilor este sfidătoare, iar disprețul fățiș pentru Viorica Dăncilă este de condamnat.
Domnule Iohannis, ați avut un discus periculos, cu nuanțe naziste, atunci când cereți ca un partid să dispară de pe eșichierul politic, mă refer la PSD. Un partid nu este casa din Sibiu de pe strada Nicolae Bălcescu pe care o pierzi în instanță. Un partid este format din sute de mii de oameni. Când spui că vrei să dispară PSD, spui, dealtfel, că vrei să dispară toți acei oameni care sunt membri PSD, votează PSD, care simpatizează cu PSD. Este inadmisibil, ca acum, la 70 și ceva de ani de la dispariția nazismului și la 30 de ani de la dispariția comunismului să susți dispariția unui partid care îți este potrivnic și care, oricând poate să-ți fie un adversar politic redutabil. Asta miroase de la Sibiu a dictatură.
Spunea, despre Iohannis, Monica Krueger blogger din Germania, citată de Sputnik, că, citez: „ - ”Un ipochimen, cocoțat în fruntea statului roman, care este incapabil să se bucure că românii o duc ceva mai bine”. Continuă doamna Krueger: „ - ”Un individ jenant, incapabil să se bucure că marile instituții internaționale laudă România pentru creșterea economică, sustenabilă, timp de 3 ani consecutivi!”
- ”Un arogant care este incapabil să se bucure că România a avut un succes lăudat de toata lumea când a prezidat Uniunea Europeană”.
- ”Un impostor care-si arogă niște merite la care nu a contribuit cu nimic!”.
- ”Un farsor, care, atunci când vine vorba de Schengen și vizele SUA pentru România, ne răspunde cu o șapcă!”
Concluzia Monicăi Krueger este extrem de clară: ”Îmi pare rău, dar, conferința asta de presă a lui Klaus Werner Iohannis nu este altceva decât o jalnică parodie! O bătaie de joc la adresa inteligenței oricărui roman.”
PSD-ul la alegerile din 2016 a fost ales de 46% dintre români să-i reprezinte în Parlament. A fost un guvern legitimat de voința poporului.
Alegerile europarlamentare din 2019 și alegerile prezidențiale din primul tur a făcut ca PSD-ul să ia mai puține voturi fiindcă, o parte dintre pesediști au dezertat la PRO România. Această nouă, veche, formațiune politică este formată în proporție de 90% din pesediști.
Aseară domnul Iohannis, în parodia de conferință de presă, ne-a arătat încă o dată că este antiromân. Tot timpul a vorbit cu dispreț față de popor. Îl deranjează până și numele românești. Vorba lui Mircea Badea, nu ne poate chema pe toți Klaus, Werner, Ludovic, Sigrifield, noi ne numim Ion, Vasile, Gheorghe, doar suntem români.
Pe mine nu mă deranjează dacă la putere este un partid liberal atâta timp cât a fost ales de popor și are majoritatea parlamentară și mai ales guvernează pentru binele poporului român.
Spunea aseară Iohannis, cu dispreț pentru Dăncilă și echipa ei guvernamentală, că guvernul social –democat a adus atingere intereselor marilor corporații străine. Ludovic a asigurat pe investitorii străini mai ales pe cei care operează în Marea Neagră, Exxon România, că va modifica legislația de așa natură încât profitul să meargă spre firma americană, să nu mai existe acea paritate de 50-50% între americani și români. Americanii să aibă mai mult de 50%.
Sigur că pe Ludovic și Werner îi interesează capitalul străin, doar pentru străini lucrează,  în defavoarea capitalului românesc și mai ales împotriva forței de muncă calificată din România, pe care vrea să o mențină în jug cu salarii de mizerie.
Iohannis și Orban vor fi un cuplu mai periculos decât Băsescu-Boc. După 1 ianuarie 2020, după ce Iohannis se va reinstala la Cotroceni vor începe arestările în masă din rândul membrilor PSD. Doar așa își va putea justifica toate acuzele făcute guvernării PSD. Așa va justifica că guvernul PSD a fost unul corupt. Că a devalizat finanțele țării.
Nu mă deranjează, chiar sunt pentru extragerea din rândul populației civile a acelora care au comis infracțiuni și apoi să fie predați justiției și obligați să plătească pentru nelegiuirile comise. Însă aș dori ca procesele să fie doar corecte, atât.
Dumnezeu să apere România! Noi nu suntem în stare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...