joi, 10 martie 2016

Exodul islamic, a doua colonizare a Europei

 
    Urmăresc cu stupoare exodul populație arabe din diferite state, Siria, Afganistan, Irak, Libia și altele, un exod unic în istoria lumii prin număr de persoane și amploare.
Îmi amintesc că în urmă cu un an, doi, cetățenii români de etnie țigănească erau expulzați din țările occidentale, membre UE, la fel ca și România. Prin urmare, Franța, Germania și alte țări, expulzau din interiorul lor, cetățeni europeni de etnie  romă proveniți din România.
Ce văd acum? Persoane de origine arabă migrând spre Europa, iar acolo unde li se închid granițele în nas, pur și simplu atacă frontiera acelei țări.
Vreau să fac o precizare, nu România este vinovată că în Țările lor de baștină este, sau a fost război. Nu România a atacat populația civilă din Siria. Nu România a exportat armament de război pentru ca grupările belicoase din Siria să se omoare între ele și să dărâme locuințele și infrastructura țării. Nu România a contribuit la formarea statului terorist ISIS. Nu România a distrus Irakul. Nu România a provocat războiul civil din Libia. În concluzie, România nu este vinovată de faptul că acești oameni au rămas pe drumuri.
Țările, care au încasat miliarde de dolari și euro în urma vânzări de armament pentru ca aceste grupări să-și distrugă țara, trebuie să sufere consecințele faptelor sale nefaste.
Populația României, din cauza unor politici aplicate de politicienii români, îndrumați de FMI, BM și coordonați de UE, de distrugere sistematică a economiei Țării, a fost nevoită să apuce drumul pribegiei, pentru aș găsi un loc de muncă din care, să poată hrăni familia rămasă în Țară. Pentru asta, deși suntem cetățeni europeni cu drepturi egale cu ceilalți, adică francezi, germani, italieni, nu de puține ori au fost umiliți de populația băștinașă. Au lucrat strângând din dinți în cele mai umilitoare locuri, indiferent de calificarea pe care o aveau. Profesori mânați din țară de salariile mizere, au lucrat în Spania, Franța, Italia, etc. ca îngrijitori, hamali, ori în construcții.
Românul e obișnuit să muncească, problema este că noi, românii am plecat să lucrăm în lume pentru o bucată de pâine, iar aici în Țară aducem populație străină pe întreținerea noastră
Nu cred că ne permitem acum când, aproape 50% din populația Țării este la pragul  sărăciei crase, noi să acordăm azil altor persoane. Poate nu este uman ce scriu, dar este real.
Europa, prin liderii ei vremelnici, s-a întreabat cum va putea asimila o populație atât de numeroasă, se preconizează să se ajungă la aproape 4 milioane de persoane, în condițiile în care diferența de cultură și religie aproape că este antagonică cu cultura europeană?
Câte persoane sunt infiltrate ca agenți ai organizațiilor teroriste? Știe cineva? Ne-am securizat granițele, imigranții forțează frontierele, se bat cu grănicerii, este o stare de anormalitate. Crede vreunul din liderii creduli ai Europei că vor putea gestiona aceste migrări de persoane? Au mai fost războaie interstatale, au mai fost războaie civile,dar niciodată nu s-a soldat cu un astfel de exod. Acești islamiștii, unii dintre ei fanatici, pot deveni arme letale în mâna unor forțe teroriste. Europa este condusă de lideri iresponsabili și labili, Aici nu este vorba de gesturi de umanitate, de compătimire, este vorba de autodistrugere. Dacă erau așa de umani, de ce dracu au exportat atâta armament în Siria, Irak, Afganistan, Libia, Egipt etc. Nu îi interesează omul care moare, ci banul care rezultă în urma vânzării glonțului care a omorât omul. Trăim în cea mai cruntă ipocrizie și minciună. Fariseismul este cuvântul care guvernează lumea. De ce nu plătește, SUA, Franța, Rusia, Arabia Saudită, Germania, din beneficiul avut în urma vânzărilor de armament cître Siria, reconstrucția Siriei? Puteau, printr-un gest hotărât, opri acest măcel, doar că nu asta doresc. Cu cât luptele durează mai mult, cu atât mai mare va fi nevoia de armament, pe măsură va fi și beneficiul vânzării lui.
Am înțeles că un land din Germania a luat hotărârea să scoată de la vânzare carnea de porc care ar putea sensibiliza stomacurile persoanelor de religie islamică. O hotărâre bună, spun eu, dar incompletă. Pentru a putea fi niște gazde cu adevărat ospitaliere, ar trebui să-și părăsească locuințele lăsând doar soțiile acolo, iar în locul bărbaților germani să se mute bărbați de religie islamică. Mă gândesc, așa nu ar mai acosta femei pe stradă.
În spatele acestei mișcări masive de populație, este ceva pe care nu-l înțeleg, sau îmi este teamă să cred că ăsta poate fi adevărul.
Încotro se îndreaptă lumea? Ce ne așteaptă în viitor?
Dumnezeu să ocrotească România!
Dumnezeu să-i ocrotească pe români!
Doamne ajută-ne să te numim tot Dumnezeu și să nu fim nevoiți să-ți spunem Alah!

Mulțumesc pentru poză: cuvântul-ortodox.ro

6 comentarii:

  1. Dacă erau așa de umani, de ce dracu au exportat atâta armament în Siria, Irak, Afganistan, Libia, Egipt etc. Nu îi interesează omul care moare, ci banul care rezultă în urma vânzării glonțului care a omorât omul. Trăim în cea mai cruntă ipocrizie și minciună. Fariseismul este cuvântul care guvernează lumea. De ce nu plătește, SUA, Franța, Rusia, Arabia Saudită, Germania, din beneficiul avut în urma vânzărilor de armament cître Siria, reconstrucția Siriei. Puteau, printr-un gest hotărât, opri acest măcel, doar că nu asta dore

    RăspundețiȘtergere
  2. ...avem un singur dumnezeu si ne rugam unui singur dumnezeu ....daca este o invazie dupa cum si arata , asta dovedeste ca , chiar asta vor, sa ne boteze in numele lui alah ...asta asa o fi dar pe de alta parte , ei vor ca toate femeile sa fie ascunse privirilor , precum nevestele lor ... sunt oameni foarte inapoiati, ca-ci femeile lor nu au voie sa mearga la scoala , ci , doar sa faca copii si sa-i creasca ,si sa-i trimita in numele lui alah sa omoare oameni nevinovati asta-i crezul lor asta vor , ca toate femeile sa fie ale lor si sa -si ascunda fata , sa n-o vada nimeni decit el si care la altceva nu se gindeste , decit , la copii care trebuie sa-i faca , nevestele lui si asa sau immultit de nu se mai termina cu razboaile pe care le fac ...ca le este foame si mai vrea sa aiba si niste neveste multe , si sa stea toata ziua cu curul in sus sa se roage la alah dar de muncit sa munceasca ...pai nu-i de ajuns daca se roaga la alah ?si alah ii rasplateste , dupa cum se vede cu , ce se vede ...numai ca ei nu vad ,si nu inteleg ca .de-la iisus incoace , dumnezeu a schimbat legile in care se spunea ,immultitiva ,ca iarba si nisipulin mare ...ca , ne-am immultit de nu mai esate loc pe pamint de noi...si asta a fost acum 2000 mii de ani dar unii nau vrut sa inteleaga si uite unde sa ajuns exact precum ciinii care nau fost castrati la timp asa sunt si acesti oameni care ar trebui si ei castrati ca -sa le treaca dorul de dragoste ....e bine cum este in china ?de nu mai au voie sa faca decit unul sau doi copii ca pina la urma sa gasit printre ei si un destept care a vazut ca facind copii multii nu-i o , treaba buna ,ci , una foarte rea ...asta inseamna foamete si saracie si eu zic ca foarte bine le-a facut , mormolocilor astea ...mici si ai dracu...futaciosi ...ei , dece sa nu le spunem lucrurilor pe nume ...daca asta este , ce sa-i faci ?am zis-o ...nu mam putut abtine , ca , asta-i adevarul...ca daca ar fi avut doar o singura nevasta , nu facea el atitea copii dar avind mai mult de doua neveste , sigur , ca sau immultit precum soarecii...si asta ne afecteaza si pe noi ...daca cineva sa-r fi gindit mai departe , ca sa-ile intezica sa aiba si el o singura nevasta, si , mai mule iubite ...dar , oricum na -r fi avut atitea copii ...cu nevasta stai noapte de noapte dar ci iubita , mai cu frica , mai pe ascuns nu sa-r fi ajuns la ce este in timpurile de acum imprejmuiti cu garduri de sirma ...dar , dumnezeu nu doarme si cind da, da !sa-ti ajunga sa-ti iasa pe partea cealalta ...gata ! vam plictisit destul domnule cirstea ionel ...sunt intrutotul de acord cu d-voastra dar , daca nu-i mila nimic nu e ...in timpul lui iisus se spunea , asa ,daca nu-i dragoste nimic nu e dar eu zic ca , dragostea-i un foc de paie ..se duce se risipeste ...doar mila persista ...pentru iisus dragostea si mila era un tot , dar nu si pentru om ...cum poti sa-l alungi , cind stii unde -l trimiti...?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu România... Nu România...
    Ba da! SI ROMANIA!
    De cand ne-am inhaitat cu NATO, participam cu mercenari pe fronturi de lupta care nu au nimic de-a face cu spiritul poporului nostru!
    Vrem, nu vrem, am devenit COTROPITORI si noi... ca tara.
    "Neamestecul in treburile interne ale altor state" a fost considerat vetust... acuma in voga e sa te dai cu licuricii mai mici sau mai mari...
    Raspunsuri la multe DE CE-uri daca chiar va'ntere' mai gasiti si p'acilea'she...
    http://milisoft.ro/MainPage.php?iditem=6d8636b580974d3062959f1bf82c234cc814ad4c

    RăspundețiȘtergere
  4. "Pentru a putea fi niște gazde cu adevărat ospitaliere, ar trebui să-ți părăsească locuințele lăsând doar soțiile acolo, iar în locul bărbaților germani să se mute bărbați de religie islamică.
    În spatele acestei mișcări masive de populație, este ceva pe care nu-l înțeleg, sau îmi este teamă să cred că ăsta poate fi adevărul."

    marea majoritate dintre noi nu stiu de unde li se trage sau cine o sa le-o traga... si de ce...
    Pentru cine vrea sa stie pe cine injura cand va simti o respiratie rece-n ceafa...
    În ziarul suedez Nya Dagbladet, din 9 martie 2014 Soros dixit:
    „A simți și chiar crede că rasa albă este inferioară în fiecare plan imaginabil este natural, având în vedere istoria sa și documentele curente.
    Fie ca țara vestică a rasei albe să piară în sânge și suferință.
    Trăiască societatea multiculturală , rasial amestecată și societatea ecologică fără clase!
    Trăiască Anarhia!
    Vom afirma în mod deschis identitatea noastră cu rasele din Africa şi Asia.
    Pot afirma cu siguranţă că ultima generaţie de copii albi se naşte acum.
    Comisiile noastre de control vor interzice albilor, în interesul păcii şi al eliminării tensiunilor inter-rasiale, să se împerecheze cu albi.
    Femeia albă trebuie să se împreuneze cu membri ai raselor negre, bărbatul alb cu femei negre.
    În felul acesta, rasa albă va dispărea, pentru că amestecarea negrului cu albul înseamnă sfârşitul omului alb şi cel mai sângeros inamic al nostru va deveni amintire.”

    Guvernul German (da, sa ne-ntelegem! Guvernul !!!) a creat un site
    "cum sa te satisfaci sexual si sa te reproduci ca arab in Europa".
    Guvernu, clar? Va puteti uita singuri pe el... daca nu credeti.
    http://newobserveronline.com/german-govt-promotes-interracial-sex/

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce at fi sa iesim din UE Asta at ti solutia Dar ne conducted niste IMPOTENTI din pacate

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce at fi sa iesim din UE Asta at ti solutia Dar ne conducted niste IMPOTENTI din pacate

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...