sâmbătă, 23 august 2014

Nu-l suspendaţi pe Băsescu

           Am înţeles din declaraţiile lui Călin Popescu Tăriceanu şi Victor Ponta, că s-ar încerca suspendarea lui Băsescu. Mare eroare ar face. Băsescu nu face altceva de dimineaţa şi până seara decât să dea cu tifla puterii şi să o provoace : sâc că nu mă suspendaţi, sâc că nu mă.... Asta ar fi dorinţa lui T Băsescu, suspendarea, din asta poate trăi, de aici se poate hrăni, martirizarea este arma de căpătâi al acestui intrus. Postura din care poate creşte Băsescu pentru a putea ajuta PMP, este aceea de victimă, ori suspendându-l asta se face din el victima perfectă. Un Băsescu liber va arunca cu lături în toate părţile (nu că acum ar fi mai reţinut), ar transforma campania electorală într-un câmp plin cu zoaie, suspendarea tot nu ar avea rezultat pentru că referendumul va fi invalidat. Chiar dacă populaţia participantă la vot ar fi de peste 50% plus 1 şi CCR-ul s-ar vedea în situaţia de a valida referendumul, tot nu va pleca de la Cotroceni, pentru că Merkel ar ameninţa cu o invazie pentru menţinerea democraţiei, ea va fi susţinută şi de oamenii „Unchiului Sam”. Mai bine îl ignorăm.Politicienii pot uşor să facă asta, refuză să comenteze zicerile
celui ce e şi nu prea e Preşedinte.
          Nu este sănătos pentru viaţa politică românească să-l consideri Preşedinte şi să mai şi comentezi spusele lui când el, nu ese altceva decât purtător de cuvânt al PMP, respectiv al lui Udrea şi care şi-a ales ca sediu de campanie Palatul Cotroceni. Au un talent Udrea şi Băsescu de a determina televiziunile să vorbească despre ei, să le facă continuu campanie electorală. Pe orice canal te uiţi este imposibil să nu se vorbească despre Udrea şi Băsescu şi implicit partidul lor.
Avem şi alte partide şi alţii sefi de partide mult mai mari decât acest partid de buzunar, nimeni nu îi bagă în seamă.Nu sunt băgaţi în seamă pentru simplu motiv că , până să înceapă să spună ceva, să închege câteva fraze, îşi dau drumul pe ei, au terminat de vorbit, mă refer la K Iohannis şi chiar la Blaga. Am ajuns la concluzia, de loc plăcută pentru mine, că toate canalele de ştiri sunt plătite să facă campanie PMP, chiar şi campania negativă este bună, se ştie că românul fraternizează cu cel umilit, pedepsit, sărman, abrutizat, pentru toate acestea are această compătimire: „săracul”.
            Lăsaţii nepomeniţi pe aceşti doi eroi negativi ai societăţii noastre post decembriste.
Faceţi-ne nouă un serviciu şi nu ne mai poluaţi fonic cu numele celor doi.
Dacă o vreţi pe Nuţy în turul doi, suspendaţi-l pe Băsescu, daţi drumul taurului liber pe stradă şi atunci veţi regreta. Încercaţi să învăţaţi din jocul lui pervers. Nu îi mai răspunde-ţi. Când o fufă de ziaristă, de la vreun canal băsist de ştiri, vă va băga microfonul în gură şi vă va întreba : „cum comentaţii ce a zis domnul Băsescu despre cutare lucru”, răspunsul trebuie să fie ceva de genul ăsta :”cum dracu, ăsta încă mai e la Cotroceni”?

3 comentarii:

  1. tataie ai trait degeaba , esti varza ! din comentariul asta rezulta ca ori nu te duce mintea ori esti vreun fost securist !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa cum va adresati persoanei ce a scris articolul reiese ca sunteti tanar sau foarte tanar.Un sfat daca imi permiteti.Politica este GREA.Se invata in timp nu la fara frecventa.Apoi mai trebuie sa detii si calitatea de VIZIONAR.toate acestea cu multa rabdare si in timp se acumuleaza daca .este plamada dispusa.Multumesc daca ati avut rabdare sa-mi cititi interventia.

      Ștergere
  2. Mulţumesc d-nă pentru faptul că apăraţi un om de cineva care nu există.I.L.Caragiale în piesa de teatru "O scrisoare pierdută"spunea prin glasul lui Farfuridi:" sunt deacord să dăm scrisoarea anonimă,dar să o semnăm".Acest domn nu există,dacă aş vrea să răspund ar trebui să vorbesc singur şi cum nu m-am ramolit atât de mult nu răspund.În momentul în care va avea bunul simţ să-şi dezvăluie identitatea atunci îi voi răspunde indiferent de părerea domniei sale. Consider că toţi oamenii recunoscuţi de părinţi ori de stat,au un nume,cei ce nu au sunt nişte avortoni care au reuşit să trăiască împotriva voinţei tuturor.Sper că nu este cazul şi acestui necunoscut "Anonim"

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...