vineri, 15 septembrie 2017

Iohannis : "România este duşmanul intrării ei în Schenghen"

   România nu este primită în Schenghen, asta nu este o ştire, ştirea ar fi fost dacă România era acceptată în Schenghen. De ce nu este primită? Pentru că nu vor ăia care ne storc untul din noi.
Cu alte cuvinte Ţara noastră este bună şi sigură pentru investiţiile austriece, mă refer OMV şi tăierile  masive de păduri, e bună pentru megamarketurile germane, pentru investiţiile olandeze, e chiar foarte bună, fiindcă pe sclavii români îi plătesc cu salarii derizorii, impozitele plătite României sunt undeva spre zero, iar profiturile le duc în ţările de baştină.
   România este bună să trimită în Olanda, Germania, Austria şi alte ţări din UE, muncitori, bărbaţi şi femei, care să facă cele mai umile munci pentru salarii de mizerie comparativ cu salariile primite de cetăţenii de baştină pentru aceleaşi servicii.
România este bună să cumpere din uriaşele lor lanţuri de magazine cele mai proaste produse din punct de vedere calitativ, la preţ de produse de calitate.
România a fost bună cât timp, tot soiul de neaveniţi din ţările cărora acum le put când aud de România, au venit în ţara noastră şi au cumpărat pe preţ de nimic industria românească, bună, proastă cum era, exista, faţă de acum când numai avem nimic, e drept că politicienii români le-au netezit drumul.
   Spunea Iohannis, care încă este Preşedintele României, că România nu intră în Schenghen din cauza politicienilor români, amintind că guvernul a emis acea OU 13.
Uită domnul Iohannis că OU 13 a fost constituţională şi nu s-a încălcat nimic când a fost emisă, retragerea OU s-a datorat domniei sale, deoarece o perioadă de timp nu a mai fost Preşedintele ţării, ci lider al Pieţei Universităţii şi a îndemnat populaţia să iasă în stradă împotriva penalilor din Parlamentul României, proaspăt ales, şi a hoţilor din guvern. Ieşirea domnului Iohannis în piaţă a creat o adevărată degringoladă ce putea uşor degenera, dacă partidul de la putere acţiona la fel de iresponsabil ca Iohannis. Pe timpul cât a ieşit din neutralitate, din misiunea de garant al funcţionării statului, Iohannis a primit salariu? Nu pot să-l uit când a ţinut acel speech în Parlament, a fost groaznic, în locul preşedintelui auster, grandios, maiestuos, am văzut un bufon care căuta să umilească un partid, un Parlament, toate băgate în corzi de manifestanţii din Piaţa Universităţii susţinuţi pe faţă de Iohannis şi Kovesi. Atunci vă întreb domnule Iohannis? Cine dracu este neserios?    Un guvern care administrează treburile ţării şi e posibil să şi greşească, sau Preşedintele României care nu face nimic pentru ţară, însă asmute o parte a ţării împotriva celeilalte? Vă amintiţi chestia cu tinerii versus bătrâni, cu editorialul lui Liiceanu care îşi căuta proteza dentară, parcă el...
Domnilor tineri, să vă ajute dumnezeu să îmbătrâniţi, adică să nu părăsiţi această lume în plină tinereţe, oare cum veţi fi priviţi atunci de copiii şi nepoţiii voştri?
   Spunea o „distinsă” ziaristă, Dana Grecu, că trebuie să ne uităm cu umilinţă la ţările mari ale UE pentru că noi realizăm proiecte în Ţara noastră din cotizaţiile lor uriaşe. Îi amintesc distinsei doamne că dacă facem socoteala câte fonduri am atras în perioada 2007-2012 şi cât am plătit cotizaţie, UE ar putea fi datoare la noi.
   Noi românii sunt umiliţi în UE, nu spun că nu există şi infractori printre cei care lucrează în afara României, dar întreb aşa de curiozitate: puşcăriile din Germania, Franţa, Olanda, Austria, Italia, etc. sunt pline numai cu români? De curiozitate, care o fi procentul românilor în aceste închisori? Oare până la imigrarea românilor în aceste state, era linişte deplină, iar în puşcării jucau civilii fotbal pentru că nu aveau delincvenţi? Sau este vorba de acelaşi cinism ipocrit?
România este singura ţară din UE care nu poate face nicio lege, nu poate lua nicio hotărâre fără să nu sară în sus toate ambasadele, toţi consulii, toate femeile de serviciu din legaţiile străine acreditate la Bucureşti. Întreb, sigur este retorică întrebarea,: pentru ce facem alegeri parlamentare? Pentru ce avem guvern, pentru ce facem alegeri prezidenţiale dacă toţi aceşti aşa zişi factori de decizie, sunt doar purtători de vorbe ale ambasadelor străine?
  Cu  un Iohannis în fruntea ţării şi cu alţii ca el care slujesc interesele străine în detrimentul României, ţara noastră nu are nicio şansă să progreseze, vom fi sclavii celor care vor să ne încalece. Cred că a ajuns să ne şi placă.
   Observ ziariştii de la A3, nu toţi, dar sunt unii care au o plăcere orgasmică în a da cu România de pământ când este vorba de UE, NATO şi alţi colonialişti.
Avem în ultimul timp eroi căzuţi pe front, sunt eroii României, dar războiul nu este al nostru. Câţi unguri or fi murit în teatrele de operaţii NATO?
   Există un val de imigranţi în Europa veniţi din ţările arabe şi islamice, oare ce îi determină să părăsească pământul natal, să se deznaţionalizeze? Nu trebuie să uităm că sunt foarte conservatori. Cine mută mase întregi de oameni, milioane chiar? Nu se gândesc că se va produce un dezechilibru demografic? Mulţumesc lui Dumnezeu că India şi China încă îşi ţin poporul în interiorul graniţelor, altfel ar fi prăpăd.
   Vorbim de securizarea frontierelor când Europa este asaltată de valul de imigranţi, greu de stabilit identitatea fiecăruia, ocupaţia, apartenenţa politică, etc. Când e vorba de admiterea în Schenghen a României nu întrunim nu ştiu ce cerinţe iluzorii. CÂTĂ IPOCRIZIE DIN PARTEA UE! CÂTĂ INSOLENŢĂ DIN PARTEA LUI IOHANNIS să ne spună că noi suntem de vină!
   Orice acţiune trebuie să aibă cel puţin două planuri, doar noi avem unul.

   Ungaria are legături bune cu Rusia, Polonia la fel, Cehii au dat peste bot lui UE, doar noi suntem ca nişte muţunachi care facem frumos în faţa unor derbedei care ne umilesc zilnic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...