vineri, 12 aprilie 2019

Lazăre, ridică-te şi pleacă!


  Lazăr a fost torţionar comunist în perioada cât a funcţionat ca procuror pe lângă Penitenciarul Aiud. Nu comentez. Aşa erau legile. Lazăr era procuror , adică cel care apără legea şi legalitatea. Sunt de acord cu el. Însă ce ne facem cu încălcările legi acum, sub înalta lui oblăduire ca Procuror General? Şi avem o mulţime de exemple. Pentru că, nu este aşa, DNA este un departament al Ministerului Public, prin urmare se află sub controlul Procurorului General. Ce fel de şef este Lazăr dacă el nu ştia ce se petrecea la DNA Ploieşti, la DNA Braşov, la DNA Baia Mare, etc. Aici domnule Lazăr s-au petrecut atrocităţi mai mari decât în perioada comunistă, dacă atunci aţi motivat că aţi respectat legea, acum , din contră, oamenii din subordinea dvs. nu au respectat legea şi legalitatea.
Aţi ţinut sub înalta dvs. oblăduire pe fosta şefă DNA Koveşi care, nu s-a sfiit, ca în complicitate cu judecătorii, să ţină în arest oameni nevinovaţi ca Mariana Rarinca, Dan Radu Ruşanu şi mulţi , mulţi alţii. Pentru asta cum răspundeţi?
Pentru că indiferent câte medalii şi ordine aţi primit şi veţi primi, atât dvs cât şi Kovesi, nimeni nu vă va putea spăla „sângele” nevinovat de pe mâini.
Aveţi mâinile pătate, nu pentru că aţi ţinut un dizident comunist în puşcărie, nici nu aveaţi ce face, aşa erau timpurile, le-aţi pătat cu „sânge” acum, cu samavolniciile făcute la 30 de ani de la revoluţie.
Un om cu onoare, aşa cum pretindeţi a fi, ajuns la vârsta dvs. şi în poziţia în care sunteţi, în loc să depuneţi o cerere pentru un nou mandat de procuror general, vă strângeaţi pozele de pe birou, ardeaţi documentele compromiţătoare, vă curăţaţi calculatorul de tot ce vă putea compromite, oprind doar acele dosare cu care puteaţi compromite/şantaja pe cei care v-ar deranja, apoi vă anunţaţi demisia, ieşind din Procuratură pe uşa din faţă şi cu o pensie cam cât are  40 de pensionari obişnuiţi.
Observ însă că a face rău intenţionat, face parte din ADN-ul dvs. şi acum mă întorc la perioada Aiud. Superiorii dvs. nu întâmplător v-au trimis acolo, v-au văzut cum vă muşcaţi buzele când auzeaţi de duşmanul de clasă. Nu conta dacă era vinovat ori ba, trebuia să sufere, pentru că asta era satisfacţia dvs.- SUFERINŢA oamenilor. Comisiile de eliberare condiţionată din penitenciare amânau eliberările şi dacă nu erau încălcate cele două „porunci”, fracţia şi rapoartele de pedepsire. Era suficient să spuneţi că nu s-a reeducat, aşa îl puteaţi amâna 6 luni, un an, ori de câte ori doreaţi. Doar nu-l examina cineva pe deţinut.
Domnule, dacă aveţi onoare, o brumă de onoare, daţi-vă demisia. Asiguraţi-l pe ,încă, locatarul de la Cotroceni că dosarele lui închise, nu vor fi redeschise. Altfel, riscaţi să deveniţi fraţi siamezi, însă reţineţi, ăştia nu prea trăiesc  mult.
Fără respect, vă salut!

2 comentarii:

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...