duminică, 27 noiembrie 2016

Vanitosul Iohannis



    În sfârșit se vorbește direct și fără ocolișuri. Președintele României, Klaus Iohannis, nu numai că s-a poziționat categoric de  partea liberalilor și a mercenarilor lui Soroș, dar s-a transformat și în unic judecător. Este suficient ca DNA-ul, să facă un dosar penal, pentru ca Iohannis  să stabilească și condamnarea. Altfel, nu îmi pot explica, cum, onor domnul președinte, nu invită la recepția de la Palatul Cotroceni și la parada de 1 decembrie prilejuite de Ziua Națională a României, persoane care au dosare penale, dar care nu sunt condamnate și dețin importante funcții în stat? Aceste persoane, conform Constituției României, sunt considerate nevinovate, până la pronunțarea unei sentințe definitive și executorii. Ori domnul președinte, probabil, nu a putut, traduce foarte clar prevederile acestui articol din Constituție, ori este supremul judecător și prin urmare, fără a mai ține cont de justiție, i-a condamnat domnia sa.
În acest fel acest președinte aterizat într-un scaun mult prea mare pentru capacitățile sale, a tranșat problema într-un fel dictatorial și cu încălcarea Constituției.
    De la un timp ocupantul fotoliului de la Cotroceni, acolo unde nu ar fi trebuit, sa ajungă niciodată, nu face altceva decât, să-și arunce spumele vanitoase și perfidul venin asupra tuturor celor care nu gândesc în termenii mercenarilor și vânzătorilor de Țară.
Prin venirea la putere a PSD-ului și aliaților săi, domnia sa vede cum pârghiile îngenuncherii Țării, i se smulg din mână. Cu PSD în fruntea unei majorități parlamentare, domnul Iohannis nu are decât să ofteze , nemai putând pune în practică ordinele pe care le primește de la Merkel și ong-urile sorosiste.
Mi-am pus speranța în Iohannis când a fost ales președinte, am gândit așa: acest om nu are copii, familia este în Germania, case are, vreo 7 erau atunci, acum sunt  5 sau 6, cine dracu le înnumără. Bogat era, profesia nu prea i-a plăcut, nici nu avea cum, un profesor trebuie să vorbească, ori el știe să tacă, așa că putea foarte bine sta la Cotroceni sau, se plimba prin lumea largă.
     Poate că așa și-ar fi dorit, să lâncezească, de felul domniei sale nefiind prea suplu, doar că spre ghinionul nostru, cei din oculta străină, adică tocmai aceea care ne-au pricopsit cu el ca lider, au început să-i traseze sarcini, ori sarcinile primite de el nu băteau cu programele sociale și de creștere economică pe care guvernul social-democrat condus de Ponta le implementa. Avea nevoie de un guvern obedient Bruxelles-ului, FMI-ului, lui Merkel și altor organizații oculte, a apărut în persoana lui Cioloș ca premier care a reușit, să pună pe picioare un guvern de mercenari.
     Are nevoie să fie singur, pentru a avea precum copiii, jucăriile favorite, iar jucăriile lui sunt : guvernul meu, parlamentul meu,palatul meu, ziua națională a mea, recepția mea. Acest ins, rătăcit în politică, are toate atributele unui dictator paranoic care e convins că el deține singurul adevărar . Fricos din fire e gata să-și ”omoare” toți competitorii, printre aceștia la loc de cinste se găsește primarul general al capitalei, Gabriela Firea. Faptul că este situată mai sus decât el (Iohannis) în sondaje, l-a determinat, să nu o invite la parada de 1 dec. și la recepția ce va urma după. Gravă greșeală, d-na Firea, indiferent ce crede despoticul nostru președinte, este aleasă de bucureșteni prin vot direct. Nu Gabriela Firea este umilită în această situație, ci bucureștenii care au aleas-o să-i reprezinte. Mutul de la Cotroceni nu pe Firea trebuia să invite la ceremoniile prilejuite de Ziua Națională a României, ci pe Primarul –General al Capitalei României. Sigur, este de discutat, dacă un cetățean român de etnie germană poate înțelege cu adevărat, ce înseamnă pentru românii Ziua Națională. Dacă ar fi fost ziua de 3 octombrie (ziua Națională a Germaniei) ar fi înțeles mai bine și ar fi acționat cu mai mult respect decât în cazul Zilei Naționale a României.
Iohannis Werner Klaus ar trebui, să înțeleagă că pe 1 dec.,nu este ziua lui de naștere, nici măcar ziua onomastică, ci este Ziua Națională a Țării noastre, prin urmare nu poate stabili, fără să țină cont de protocol, care sunt persoanele îndrituite a lua parte la ceremonii.
    Posibilul rezultat al alegerilor din 11 decembrie prin care PSD-ul și aliații lui vor fi declarați câștigători, pare să-l scoată din minți pe sasul din capul statului. Din această cauză, declarațiile lui cu privire la unele proiecte de lege inițiate de social-democrați, prin care se scoteau unele taxe și se cerea mărirea salariilor cadrelor din învățământ, sunt răutăcioase și  lipsite de logica bunului simț. Nu poți fi atât de ipocrit, încât să spui că salariile doctorilor și profesorilor, nu pot fi mărite, când salariul președintelui și al premierului( dar și al altor demnitari) a fost mărit de 3 ori. Pentru salariul Președintelui et co. de unde sunt bani, iar pentru niște amărâte pensii, ori salarii al unor oameni de care depinde sănătatea noastră fizică și spirituală nu există?
A doua ipocrizie : Iohannis vorbește de dosare penale, fără să se uite în oglindă, dacă s-ar uita, ar privi la un individ care a pierdut în instanță două case, motivul, fals în înscrisuri, uz de fals și cumpărător de rea credință.  Faptul că se tergiversează ancheta, nu presupune că este și nevinovat, ci doar protejat de anumite instituții.
    Mai nou, soldățeii lui Soros au luat țara la picior, pentru a explica românilor, cum au venit ei din țări străine, să ne salveze țara. Cum să ne salveze? Cum au salvat Bucureștiul abandonându-l, după ce bucureștenii le-au dat votul?
Întrebare: ce interes, ar putea avea Soros, ca România să fie puternic dezvoltată economic, sau ca românii să trăiască demni în propria lor Țară?
Răspuns: nici un interes, Soros, în mod firesc, vrea o Românie slab dezvoltată cu cetățeni pe post de sclavi.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...