joi, 7 noiembrie 2013

Băsescu, banii murdari şi Sorin Roşca Stănescu

 Am citit în presă o ştire care se vroia senzaţională, anume că, în campania electorală din 2004 Traian Băsescu şi T. Stolojan ar fi folosit bani negri pentru finanţarea campaniei. Asta după părerea mea nu este o ştire, o ştire ar fi fost aceea că ei au folosit bani curaţi (înregistraţi în documentele contabile). Tot românul mustăceşte când aude ce sume mici au fost cheltuite în campanile electorale, conform declaraţiilor celor îndrituiţi din partea partidelor politice. Păi sumele avansate de ei nu acoperă nici valoarea tricourilor armatelor de “soldaţi” ai formaţiunilor politice care, merg din casă în casă, pentru a anunţa viitori candidaţi şi mai ales ce bine o vom duce noi de îi vom vota pe ei.
    Adrian Năstase a fost condamnat în celebrul şi nerezolvatul dosar “Trofeul Calităţii”, pentru chestiuni de genul : “lasă că ştim noi, chiar dacă nu avem probe acum, tu ai furat, aşa că plăteşte şi apoi te obişnuieşti cu puşcăria că noi îţi mai facem nişte dosare.”
    Nu vreau ca alţi oameni indiferent cum se numesc să fie judecaţi şi condamnaţi pe compuneri juridice, ci pe probe solide, indubitabile, concrete şi de necombătut.
    D-l senator Sorin Roşca Stănescu, a afirmat cum că Traian Băsescu ar fi luat mită de la RMGC, Preşedintele la acţionat în judecată. Acum vine partea cea mai interesantă, ca răspuns la trimiterea în judecată SRS a adus acuzaţii de o gravitate foarte mare la adresa lui T.Băsescu, acuzaţii făcute de la tribună Parlamentului României, acuzaţii pe care SRS şi le asumă, iar în cazul în care ar fi acţionat în judecată, este gata să-şi prezinte demisia din Parlament pentru a se pune la dispoziţia justiţiei, conform declaraţiei făcute la Antena 3 în cadrul emisiunii “La ordinea zilei” din data de 6 nov.2013.
    Este de apreciat gestul domnului SRS, totuşi, de ce tocmai acum face aceste declaraţii? Mai ales că are cunoştinţă de petrecerea acestor evenimente de foarte mult timp, poate de pe vremea când erau prieteni de nedespărţit. Motivul nu-l cunosc, dar ştiu din declaraţia domnului SRS făcută cu mult timp în urmă că, T.Băsescu l-a alungat din grupul de prieteni. Să fie gestul proaspătului politician, unul de răzbunare, ori pur şi simplu conştiinţa de cetăţean nu-l lăsa să aibă o viaţă normală până nu-şi toarnă toţi foştii prieteni? Personal, mă bucur să văd că fostul jurnalist este gata să meargă până în pânzele albe pentru elucidarea acestor fraude. Aştept ca Procuratura, DNĂ, DIICOT, Poliţia, chiar Marmureanu cu cutremurele lui să intervină pentru anchetarea şi trimiterea în judecată, fie a lui SRS pentru calomnie, ori cum se va numi fapta lui, fie a lui T Băsescu şi al acoliţilor lui pentru fraudă.
    Să lăsăm prostiile cu imunitatea, nu are şi nu trebuie să aibă imunitate, orice infractor trebuie să meargă să locuiască în camerele special amenajate pentru ei şi unde trupele SPP se numesc simplu- gardieni.

Un comentariu:

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...