sâmbătă, 23 noiembrie 2013

Comunistii lui Florin Popescu



            Fostul baron local al judetului Dambovita, actualul deputat PDL Florin Popescu, a dat un comunicat de presa in urma alegerilor desfasurate in cadrul organizatie municipale din Targoviste a PDL. Dintr-o data d-lui Popescu i s-a luat  panza de pe ochi si a vazut ca in jurul sau sunt numai comunisti care au confiscat partidul si care se comporta precum activistii stalinisti din vremurile de trista amintire. Consider ca intr-adevar intr-un partid de dreapta sa vorbim de stalinisti este o mare nenorocire pentru viata si ideologia acelui partid. Numai ca d-l Popescu uita sa ne spuna ca marea majoritate a acestor comunisti pe care domnia sa ii renega acum, erau si pe vremea cand PDL-ul era la guvernare, iar domnia sa se afla cocotat in fruntea judetului Dambovita. Atunci fiind si Presedintele organizatie judetene a PDL, era mai greu sa priveasca in jos sa vada ce se intampla, mai ales ca lui i se intampla bine, comunistii odiosi de astazi ce se afla in partid, ieri erau slugile lui credincioase, care trebaluiau in folosul lui si pe pricopseala lor.
            Din pacate timpul guvernarii a trecut, presedintia consiliului judetean a pierdut-o, acum este un simplu membru de partid si unul din cei peste 550 de parlamentari. Pozitia de acum i-a dat prilejul sa analizeze la rece, cu foamea in gat, din cine este format partidul, ce hram poarta membrii sai. S-a ingrozit cand a constatat ca organizatia ce cu onoare a condus-o, avea ca membrii vopsiti in portocaliu mai mult de jumatate comunisti de joasa speta, stalinisti chiar. In dorinta de a face ordine in cadrul organizatiei jud.Dambovita, d-l Popescu apeleaza la conducerea de la centru a PDL, numai ca d-l Blaga actualul sef al partidului provine el insusi din vechile structuri, om de stanga declarat, s-a trezit vopsit intr-o noapte in om de dreapta, fara a putea sa se adapteze noii ideologii. Si acum d-l Blaga tine steagul rosu al celor ce muncesc undeva in sufletul lui, alaturi de sloganul: “Proletari din toate tarile uniti-va”, nici nu este de condamnat, stanga l-a facut “mare”. Asa ca ipocrizia, fatarnicia, invidia si arivismul nu isi vor gasi sprijin la marele sef V. Blaga.
            Rezolvarea problemei lui Popescu va fi prin plecarea la un alt partid, care ii va promite un oscior de ros, in privinta ideologiei nu are nicio tresarire, se va adapta cu bine la oricare, oricum nu crede decat in propriu buzunar si propria burta, restul sunt lozinci pentru prosti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...