vineri, 22 noiembrie 2013

Stiri de ultima ora XXIII



            Televiziunile, radiourile, toate sunt in regim de alerta, corespondentii de la Cotroceni transmit fara incetare, stirile vin unele peste altele, se intretaie, unul cere sa intervina pentru a arata in direct cum o soacra isi bate ginerele, pentru ca acesta din urma a cerut soacrei sa tina locul nevestei plecata la capsuni in Spania, nu  se permite, stirile de la Cotroceni sunt mult mai importante, Basescu a demisionat. La cererea imperativa a Presedintelui Senatului, d-l C. Antonescu, Presedintele demis din vara trecuta, d-l Traian Basescu a demisionat in cadrul unei intalniri cu partidele parlamentare; in zadar au  fost rugamintile partidelor din opozitie, constiinta d-lui Basescu a fost mai presus de orice rugaminte.
            In fata presei, care nu a mai fost poftita afara dupa pozele protocolare, d-l Presedinte si-a facut “autocritica”, aratand toate lucrurile rele pe care le-a facut. Au fost enumerate toate initiativele luate de el si aprobate tacit de cel ce era numit Prim Ministru, adica Boc si mai tarziu MRU. Cu lacrimi in ochi, d-l Basescu ne-a reamintit cum a taiat pensile si salariile, cum nu a tinut cont de cei ce ii atrageau atentia ca este ilegal ce facea, cum s-a imprumutat 20 de miliarde de euro, fara sa faca ceva concret pentru Romania.
In continuare, a tinut sa multumeasca Presedintelui PNL pentru faptul ca a reusit sa-l trezeasca la realitate, sa-l aduca cu picioarele pe pamant, sa-l faca sa se desparta de lingaii de la B1, care prin pupincurismul si fripturismul lor nu faceau altceva decat sa-l departeze de poporul lui atat de drag. In aceiasi nota de sinceritate si cainta d-l Basescu promite sa returneze casa din Mihaileanu si sa revada modul in care a fost aprobat imprumutul Ioanei de la CEC, iar daca vor fi descoperite favoritisme sa fie sanctionati pe loc cei vinovati, de altfel spune ca deja la sunat pe ministrul Chitoiu, pentru al inlocui pe Ghetea, daca este vinovat.
Pentru ca fiica lui Ioana a intrat intr-o groapa atat de mare, din cauza lui, pentru al face fermier, se va urca pe tractor si va lucra de dimineata pana seara pentru a mai scuti din banii necesari cu cultivarea pamantului. Lacrimile si regretele d-lui Basescu au facut pana si pe d-l Voiculescu-Felix sa se emotioneze, la o interventie telefonica pe Antena 3 patronul Intact a regretat ca soarta nu l-a facut sa se inteleaga cu cel ce avea multe in comun, inclusiv notele ce le inaintau fostei securitati, plus avantajele de a se fi aflat amandoi in pozitii aducatoare de bani pe vremea comunismului. Dan Voiculescu isi aminteste ca a apelat de cateva ori la T.Basescu pentru a aduce in tara diferite colete, ce contineau marfa de contrabanda.
            Constiinta unui om poate face mai mult decat toate parchetele din lume, cu o singura conditie, sa aiba  constiinta.
            Si totusi Basescu ramane la Cotroceni, pacat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...