vineri, 22 noiembrie 2013

USL-ul bicefal, sau de la Anna la Kaiafa



            Mare batalie mare intre cele doua capete ale USL-ului, Ponta si Antonescu. Acesti doi domni care se lafaie pe sprijinul a 70% din parlamentari, caci ar putea sa ia orice masura vrea muschii lor, in loc sa caute solutii pentru a redresa Romania, pentru a pune cu botul pe labe pe toti cei care infuleca din bugetul si asa pipernicit al tarii, ei nu au altceva mai bun de facut, decat sa isi puna piedici ori de cate ori se intalnesc, ori sa isi trimita rautati si ironi prin intermediul televiziunilor. As vrea sa le reamintesc ca s-au cocotat pe scaunele unde sunt acum, datorita electoratului care a decis sa scape de Basescu, prin aducerea la guvernare a aliantei USL si nu a unor merite personale a membrilor PSD si PNL.
            In loc sa se intalneasca ori de cate ori este nevoie, se pot anunta in timp real despre orice fel de initiativa tinand cont ca fiecare are un telefon asupra sa, prefera sa-si trimita vorba si vorbe prin intermediul media, fiecare cautand sa fie mai cocos decat celalalt, fiecare dorind sa-l calce pe celalalt pe bombeul pantofului, fara sa isi ceara scuze.
Sigur ca este vorba de 2 partide mari, fiecare partid fiind format din membrii, acestia avand aspiratii, avand nevoi de ostoit, avand datorii de platit, avand goluri de umplut si neamuri de multumit, de aceste dorinti trebuie sa tina cont cei doi lideri ai aliantei. Daca pe langa toate acestea se mai adauga si orgoliul lor de oameni importanti, urcati pe niste scaune poate prea inalte pentru ei, ne mai intrebam de ce, in loc sa caute solutii pentru formarea unor comisii parlamentare de ancheta in cazul imprumutului luat de Ioana Basescu de la CEC si de modul in care s-a implicat un procuror si un consilier presidential in tranzactia unui teren agricol intre doua persoane private si a altor nereguli ce ar putea fi constatate, ei isi dau ghionti pe sub coaste cautand fel de fel de motive de a arunca unul asupra celuilalt vinovatii existente, ori inchipuite.
            Nu il cred  atat de naiv pe C. Antonescu incat sa creada in mangaierile si laudele transmise de Basescu domniei sale. Putina suspiciune poate exista.
            L-am urmarit pe T.Basescu cand a dat interviul lui Turcescu, acest om spune orice doreste, face tot ce vrea, cred ca de la Ludovic al XIV-lea din timpul absolutismului regal, nu si-a mai permis nimeni sa dea cu tifla si sa incalce in vazul tuturor toate legile, constient fiind ca nu ii va face nimeni nici un rau.
            Nu stiu cati bani castiga un notar, dar ma gandesc ca poate castiga net undeva la 6-7 mii de euro pe luna, in conditiile in care are mult de lucru ,iar clientii sunt pe masura. Oricum nu isi va face probleme cred ca va putea fi ajutata de tatal sau, apropos nu cumva Basescu face trafic si acum? Nu ar fi rau daca cei din vama s-ar dovedi ceva mai vigilenti, nu de alta, dar salariul lui de Presedinte nu este suficient pentru a o ajuta pe fata. Asta a fost putina rautae din partea mea, d-na Ioana Basescu este o persoana privata si las alte organe sa se ocupe de domnia sa.
            Tot despre cei doi cocosei din fruntea USL vreau sa scriu, nu de alta, dar eu am investit speranta in domniile lor prin votul meu, iar dansii ma trateaza cu sictir si dispret. Domnilor coborati  cu picioarele pe pamant, luati legatura cu cei ce v-au trimis acolo unde sunteti, actionati spre binele lor, aratati-le ca sunte-ti interesa-ti de ei, luati exemplu de la Lapusneanu si el a vazut ca poporul este prost, dar a mai vazut si ca sunt multi. Nu ignorati masele, ca acum vine vara lui 2014 si iarna lui 2014, ve-ti intinde mana sa cersiti voturi fie pentru Presedinte, fie pentru europarlamentari si, nu se stie ce o sa primiti.
Discutati amandoi la telefon, trimite-ti-va mesaje pe Net, face-ti orice este nevoie numai sa va intelegeti, lasa-ti dracului orgoliile, ca nu v-am trimis acolo sa va da-ti cocosi, v-am trimis sa-l terminati pe Basescu si sa organizati tara de asa natura incat sa devina functionala si oamenii sa traiasca putin mai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...