joi, 14 noiembrie 2013

Mitica fara Liga



            14 nov. ziua in care Mitica Dragomir a pierdut sefia Ligii Profesioniste de Fotbal. In urma votului Adunarii Generale a LPF presedintele Mitica Dragomir a pierdut sefia ligii cu 11 la 7 voturi in favoarea lui Gino Iorgulescu, fost jucator de fotbal si fost Presedinte al FC Progresu Bucuresti. Dupa 17 ani de sefie la liga, tocmai cand se considera de neinlocuit a pierdut razboiul din cauza unor “tradatori”  si a “politicului”. Schimbarea de la liga poate aduce un suflu nou in fotbalul romanesc, ori poate merge pe aceleasi carari batute de vechea conducere. Viata lui Iorgulescu ca Presedinte nu va fi de loc usoara, mai ales ca in fotbal, oameni puternici  invart bani multi si nu intodeauna cei mai curati. Primul lucru care v-a trebui sa fie schimbat v-a fi mentalitatea conducatorilor de cluburi, in sensul ca rezultatele meciurilor sa fie stabilite pe teren, in urma unei lupte sportive intre echipe si nu a aranjamentelor de culise, in care un arbitru, ori un jucator sa stabileasca rezultatul.
            Adunarea generala a mai stabilit un lucru care poate fi considerat ca o mita data lui Dragomir, la plecarea din fruntea Ligii v-a primi 10 salarii, adica 150.000 de euro. Nu pot contesta dreptul membrilor Ligii de a da ce suma doreste, cui doreste, banii nefiind publici, nedumerirea mea este in legatura cu motivul pentru care s-a facut plata. Mitica de acum fara Liga, este stiut  ca un oltean cu gura mare, care nu tace atunci cand are ceva de spus, atunci cand stie ceva si cum de aici pleaca cu “gusa plina”, astia s-au gandit sa ii potoleasca cheful de a vorbi si pentru aceasta au inventat cele zece salarii compensatorii.
Ce si-au zis sefii cluburilor de fotbal: “mai bine dam un ban si stam linistiti, decat sa ne cante asta prin toate ziarele si, fereasca D-zeu, Procuratura sa  vrea autografe de la noi pe hartii care incep cu "subsemnatul..." Daca se va ivi ocazia si cineva il va deranja, Mitica fara Liga nu v-a tace, el va spune tot ce are de spus, avand bineinteles grija sa se evidentieze pe sine si sa isi spele gura de usturoiul mancat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...