luni, 13 iulie 2015

Preşedintele virtual

        
Ne-am pricosit, suntem virtual fericiţi. Abundă NET-ul de cafele, prăjituri şi în general tot felul de bunătăţuri pe care internauţii şi le trimit cadou, ori pur şi simplu socializează pe facebook în jurul lor, făcând comentarii din care se simt balele curgând.
Îar pentru a avea fericirea deplină, Dumnezeu în marea sa milă ne-a pricopsit şi cu un Preşedinte virtual. Bun şi virtual, aşa putem comunica cu el mai uşor, când e plecat din Ţară.
Este foarte ocupat virtualul nostru Preşedinte, când nu e plecat peste hotare în scurte vacanţe interminabile, este pe NET. Treabă oricum nu are, la cât de gomos e, este în stare să-şi pună aghiotanţii să meargă în locul lui la toaletă, el oricum nu se poate apleca, din cauza parului bine înfipt în partea dorsală.
Zilele trecute a vorbit, Iohannis a vorbit, a spus că este foarte bine că guvernul lui Oprea a mărit salariul Preşedintelui, că la ce casă grea are, nu se putea descurca cu 9000 de lei împreună cu nevasta. A doua zi Ponta s-a întors din Turcia şi a anulat OU prin care se măreau salariile Înalţilor demnitari, a fost un fel de dos de labă, dat lui Iohannis peste bot. Iohannis a vorbit, de data asta nu a mai spus decât două cuvinte: Ponta demisia. După care s-a întors la facebook.
         Acum să vedem cum stau lucrurile cu opoziţia. Avem o opoziţie tot virtuală, nu am văzut liberalii venind cu vreo idee, cu vreun amendament la vreo lege, cu ceva constructiv. Singurul lucru palpabil şi democratic în acelaşi timp, este strigătul, ajuns ţipăt, ajuns urlet, ajuns muget, ajuns miorlăit prin care cer în cor, pe trei voci, dintre care una foarte isterică, să plece Ponta.
Sigur au şi liberalii problemele lor, Iohannis vrea să aibă guvernul lui, nu poate implementa ordinele pe care le primeşte, din cauză că nu are un guvern.
Faptul că avem un Preşedinte virtual, ar trebui să-i încurajeze pe liberali să-şi facă şi un guvern virtual. Până la urmă o Românie care mai aparţine, numai virtual, românilor, poate fi guvernată virtual. De fapt, cred că noi avem o industrie românească ce nu se vede, bănci cu capital românesc care nu se văd, economia în general nu se vede. Se văd în schimb fel de fel mall-uri cu capital străin, super market-uri cu capital străin, până şi curentul electric, gazele naturale, ori semnalul telefonic şi TV, toate acestea ne sunt aduse în casă de firme străine. Iar noi depunem banii pentru utilităţi, în conturile acestor firme aflate în băncile comerciale cu capital străin din România..
        Aşa că, domn Preşedinte, fă-ţi domle şi guvern virtual. Noi, oricum mai avem puţin şi mâncăm virtual.
Mulţumec pentru poză :ziarulstefancelmare.ro




















Un comentariu:

  1. Îar pentru a avea fericirea deplină, Dumnezeu în marea sa milă ne-a pricopsit şi cu un Preşedinte virtual. Bun şi virtual, aşa putem comunica cu el mai uşor, când e plecat din Ţară.
    Este foarte ocupat virtualul nostru Preşedinte, când nu e plecat peste hotare în scurte vacanţe interminabile, este pe NET. Treabă oricum nu are, la cât de gomos e, este în stare să-şi pună aghiotanţii să meargă în locul lui la toaletă, el oricum nu se poate apleca, din cauza parului bine înfipt în partea dorsală.
    Zilele trecute a vorbit, Iohannis a vorbit, a spus că este foarte bine că guvernul lui Oprea a mărit salariul Preşedintelui, că la ce casă grea are, nu se putea descurca cu 9000 de lei împreună cu

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...