sâmbătă, 11 iulie 2015

Scrisoarea liberalilor către Ponta

       De ce nu pleci Ponta, DNA-ul te-a avertizat să pleci, Iohannis ţi-a cerut să demisionezi, Alinuţa noastră te-a rugat personal să pleci, până şi Băsescu, lumina noastră, a dat un mesaj în acest sens. Te încăpăţânezi să rămâi în scaun, ei bine, vom pune şi Curtea Constituţională pe tine.
Nu înţelegi că noi ardem de dorinţa de a veni la putere? Avem poliţe de plătit, ne bat creditorii în poartă, de unde să scoatem bani pentru a onora angajamentele luate în toamna trecută la alegeri?
Marele Mut tace, ce-i pasă, noi trebuie să plătim, el, cu o mărire de salariu, cu renovarea Vilei Lac3, noi, cu grija de a strânge banii datoraţi. Cum dracu să-i strângem, dacă tu nu demisionezi?
Demisionează mă odată, du-te acasă şi îţi promit că DNA-ul nu te mai deranjează în veacul vecilor, altfel, vei avea zeci de dosare penale. Măi omule, pleacă, vine timpul şi-l arestează ăştia pe Cătălin Predoiu, rămânem dracu şi fără Prim Ministru. Hai nu te teme, nu ţi se va întâmpla nimic, am vorbit cu Luluţă, cum pleci, se uită tot.
       Dacă nu, am şi „discutat” ,cu cine trebuie, să te scoatem din biroul Palatului Victoria cu mascaţii. Da, aşa meriţi, te scoatem încătuşat şi la mâini şi la picioare.
Ce mă, mori dacă îţi dai demisia? Pleci, venim şi noi, stăm până anul viitor , ne facem plinul, apoi vom vedea. L-ai păcălit pe marele Tăcut că-i măreşti salariu, a vorbit Tăcutul, mai bine rămânea mut. Chestia cu mărirea salariilor demnitarilor, odată cu funcţionarii, e o gogoşică, şti bine că nu sunt bani. Ne-a plăcut când Mutu' şi-a luat-o în bot, prea era încrezut, mai faci şi tu câte una de ne merge şi nouă la suflet. Asta nu înseamnă că vom fi prieteni, tu eşti obstacolul de care trebuie să trecem pentru a ajunge la bucate. Te vom ataca cu moscheea. Nu contează cine a dat OK-ul, contează că lumea nu ştie, iar noi vom marşa pe asta. A lansat Băsescu chestia cu 6000 de studenţi ce vor studia în viitoarea moschee, e o balivernă, dar românii nu ştiu, iar teroriştii sunt un motiv de îngrijorare pentru omul de rând.
      Până una, alta, trebuie să-i facem jucării lui Mutu şi cea mai bună jucărie pentru el e guvernul, guvernul lui. Domle, vrea ăsta, Iohannis, să aibă guvern, nu ne mai înţelem cu el, vrea să guverneze, să dicteze, să pună-n aplicare ordinele pe care le primeşte.
Am discutat şi cu generalul ce umblă cu interesul naţional în gură, a spus că să vadă, el nu trădează, ţine interesu-n gură, dar nu trădează. Singura soluţie este să demisionezi, nu mai tu, Ponta, Turcitul nostru drag, ne poţi salva. Am sperat că nu ai să mai vi de la Istambul, chiar vedeam o oportunitate în asta, am căutat cu Luluţa, să-ţi facem noi dosare, pentru a te speria, nu am găsit motive.
       Până la urmă demisionezi, sau răsculăm populaţia Bucureştiului să te dea jos? Alege!

3 comentarii:

  1. De ce nu pleci Ponta, DNA-ul te-a avertizat să pleci, Iohannis ţi-a cerut să demisionezi, Alinuţa noastră te-a rugat personal să pleci, până şi Băsescu, lumina noastră, a dat un mesaj în acest sens. Te încăpăţânezi să rămâi în scaun, ei bine, vom pune şi Curtea Constituţională pe tine.
    Nu înţelegi că noi ardem de dorinţa de a veni la putere? Avem poliţe de plătit, ne bat creditorii în poartă, de unde să scoatem bani pentru a onora angajamentele luate în toamna trecută la alegeri.
    Marele Mut tace, ce-i pasă, noi trebuie să plătim, el, cu o mărire de salariu, cu renovarea Vilei Lac3,

    RăspundețiȘtergere
  2. HAIDETI IN SRADA FRATILOR ,....ASTIA NE INGROAPA DEFINITIV SI-NTR-UN TIMP FOARTE SCURT , NU TREBUIE S-O MAI LALAIM ,.....SE APROPIE FUNIA DE PAR ,. DACA NE PASA DE COPII NOSTRI TREBUIE SA FACEM CEVA !
    astia trebuiesc judecati si condamnati , confiscate averile si bagate inapoi in patrimoniul statului ,...intrucat 90 % din ele sunt ILICITE !

    RăspundețiȘtergere
  3. La fel cum au facut 10 ani clica lui Bisexu,vad ca aceste obiceiuri rau mirositoare continua. Doresc sa ma refer la cazul Vicinescu.D-lor daca acest om a comis acele atrocitati,desi era doar unealta altui sistem si executa ordinele acestuia,sa plateasca. Daaaa....ma intreb cand vor fi identificati magistratii (procurorii si judecatorii)care au intocmit si judecat acele dosare politice si care i-au trimis lui Visinescu cum s-ar zice materia prima.Ei cand vor raspunde pentru ceea ce au facut ? De ce aruncam praf in ochii oamenilor si aratam doar un batran garbovit care la 90 de ani este tarat prin instante ? Este foarte simplu : intrati in arhive si vedeti dosarele si atunci ii puteti identifica pe facatorii de bine din randul magistratilor sau audiati victimile inca in viata.Dar asa cum nu se vrea dreptrate pana la capat asa nu se vrea in in momentul de fata ca tara sa mearga pe un fagas bun,oamenii sa traiasca mai bine si ura si dusmania dintre paturile sociale sa dispara.Dar noua romanilor asa ne trebuie,poate si mai rau pentru ca ne complacem in tacere si durere.Inghitim,inghitim dar pana cand fratilor ?

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...