marți, 23 octombrie 2018

100 de ani de la neamţul Ferdinand I "Întregitorul" la neamţul Iohannis I "Dezbinatorul"


  Noi avem o mare problemă cu UE, cu Consiliul UE, cu ţările occidenatale în frunte cu Olanda , Germania, etc. De ce? Din cauza PSD, din cauza unui nenorocit de partid care îşi permite să încerce să facă puţină ordine în ţară, să se uite cu atenţie asupra truditorilor pe un salariu net de mizerie. Sigur că toate aceste măsuri nu sunt pe placul corporatiştilor din cadrul UE. Ei vor o Românie pe care să o poată exploata cum vor. 
Suntem ameninţaţi că nu vom intra în Schengen dacă nu vom face consens pe legile justiţiei. Pentru toate ţările europene hotărârile Comisiei de la Veneţia sunt consultative, doar pentru români sunt obligatorii. Junker, Timmermans, Merkel şi ceilalţi sunt susţinuţi de Preşedintele României şi partidele din opoziţie. Mă întreb, retoric evident, PSD-ALDE chiar sunt partide antiromâneşti? Chiar guvernează împotriva intereselor României? Dacă lucrurile stau aşa, domnii din SIE şi SRI şi celelalte multe alte servicii de ce mama dracului dorm şi nu-i arestează? Nu este suficient cât au dormit şi cât au lucrat împotriva cetăţeanului? A venit timpul să ne spună cu subiect şi predicat dacă acest guvern, alianţa de la putere lucrează pentru România, ori împotriva ei. Totodată cer să fie verificate şi declaraţiile Monicăi Macovei, Cristian Preda, Laszlo Tokes şi alţii care folosesc tribuna parlamentară a UE pentru a denigra România în ansamblul ei.
Merg mai departe, dacă cei pe care românii îi votează, nu sunt pe placul Uniunii Europene, să facă bine Junker et. Co. să ne trimită lista cu aceia pe care îi agreează ca parlamentari în Parlamentul României. Sau, mai simplu, desfiinţăm Parlamentul nostru şi aşa se fac mari cheltuieli cu aleşii neamului, şi  trimitem proiectele de legii direct Consiliului UE şi Comisiei de la Veneţia să le aprobe, apoi noi le aplicăm, intrăm în Schengen şi suntem fericiţi, mai ales Iohannis şi ai lui.
Poporul român poate să moară, occidentalii şi aşa se miră cum de mai existăm după ce ne-au distrus economia. Da, asta au făcut împreună cu politicienii de paie hrăpăreţi din România.
Au distrus coloşi industriali unde lucrau zecii de mii de muncitori să poată fi construite Mall-uri cu capital străin, ori supermarket-uri la fel cu capitaluri străine. Au distrus băncile comerciale româneşti, pentru ca străinii să vină cu băncile lor, au distrus agricultura şi complexele agro alimentare pantru ca străinii să ne cumpere pământul, iar noi să importăm produse agricole şi carne din afara ţării. Românii trebuie să dispară ca etnie, să rămână doar atâţia români câţi pot fi umile slugi în corporaţiile pe care Iohannis, Merkel şi alţii le aduc în ţară pentru a ne exploata.
Suntem criticaţi pentru orice, inclusiv pentru faptul că respirăm. Şi continuăm să existăm în ciuda unor eforturi uriaşe care sunt făcute pentru deznaţionalizarea noastră. România este dezbinată, există un război urât româno-român, acest război nu se va termina decât în momentul în care vom abandona cu totul drapelul României. Nu drapelul din pieţe în care se înfăşoară diferiţi manifestanţi, ci drapelul din interiorul fiinţei noastre naţionale. Vom fi lăsaţi în pace când, aşa cum cerea Patapievici, vom arde cărţile lui Eminescu în piaţă, ne vom delimita de marii noştri înaintaşi şi o vom declara pe madam Macovei erou naţional.
Încă nu înţelegem marele pericol care ne pândeşte. Suntem un stat ca o frunză în vânt, fără armată, fără industrie militară, deşi până în 1989 ne băteam pe burtă cu marile puteri. Suntem la mâna americanilor, nu înţelegem că americani nu ne vor apăra, americani se folosesc doar de noi, SUA sunt departe, noi suntem aici, în coasta ruşilor.
Trebuie să ne întrebăm cu mintea limpede şi nu o dată, continuu, chiar vor ruşii să ne atace, de ce ar face-o? Niciodată nu am fost atacaţi de ruşi, sigur au mai fost lupte cu ruşii şi austriecii, însă astea erau de fapt luptele imperiului otoman, iar noi eram prinşi la mijloc. Nu cred în prietenia ruşilor, cred în schimb  în faptul că putem face o politică echilibrată, nu una de aţâţare a ruşilor.
Deasemeni trebuie să fim atenţi la numărul imigranţilor islamici care sunt aduşi pe teritoriul României. Vreau să mă fac bine înţeles. Nu am nimic cu bieţii oameni, sunt victimele colaterale ale unor războaie pe care nu le-au dorit. Indicat, normal ar fi ca ţările care au beneficiat de pe urma acestor războaie (prin vânzarea de armament, extracţia petrolului, controlul vânzării de haşiş etc.) să se ocupe de imigranţi. Noi nu am beneficiat şi nici nu am generat războaie, prin urmare nu văd de ce ar trebui să suportăm.
Procuratura să lucreze eficient pentru depistarea marilor corupţi, ai celor care au distrus economia ţării şi nu să se piardă în dosărele de doi bani. Întrebarea care persistă: Cine a  jefuit ţara? Unde sunt jefuitorii României? Cum a fost posibil să dispară nişte fabrici, uzine, combinate siderurgice, complexe agro-industriale şi nimeni din procuratură, poliţie, servicii secrete să nu vadă?  Nu cred că a fost posibil aşa ceva, decât prin faptul că hoţii şi apărătorii legii şi-au dat mâna pentru jefuirea României.
Nu se poate să aruncăm anateme fără susţinere. Dragnea e corupt, e hoţ, e bandit, poate aşa este, însă dovediţi-o! Altfel pot spune şi eu că Lazăr este corupt, bandit şi hoţ, deşi nu am nicio dovadă împotriva omului. În loc să-l căutaţi la avere pe Dragnea, v-aţi proptit într-un dosar de doi bani, asta dovedeşte incompetenţă.
Justiţia trebuie să-şi intre în atribuţiuni cu adevărat, nu trebuie să fie timorată de nişte dosare întocmite cu probe false, ori pe bune, dar cu care pot fi şantajaţi. Poate sunt judecători corupţi, aşa cum sunt sigur că sunt şi procurori corupţi, de altfel au fost dovediţi şi unii şi alţii. Justiţia trebuie primenită, parchetele la fel. E nevoie de oameni noi, nepătaţi, gata să facă sacrificii pentru România. Acelaşi lucru trebuie şi în politică, sânge proaspăt pentru ca România să fie revigorată. Ne trebuie politicieni care să aibă drept ţintă binele României, politicieni care să ştie să „moară” pentru o idee.
În 100 de ani de la Marea Unire, de la Ferdinand I „Întregitorul” de Ţară, am ajuns să ne conducă un alt neamţ Iohannis I „Dezbinatorul” de Ţară. „Frumoşi” paşi în involuţia României.


2 comentarii:

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...