luni, 30 martie 2015

Partidele actuale sunt pentru cimitirul politic al istoriei

   
O somaţie adresată lui Victor Ponta m-a determinat să scriu acest articol. Somaţia sună aşa : „Victor Ponta ai 2 săptămâni să-ţi dai demisia altfel, te dăm noi jos pe 15 aprilie”. Pentru mine somaţia este în regulă, numai că aş dori să ştiu, pe cine vor să pună în loc. Am aşa o bucurie în suflet la gândul că, aceşti oameni care vor să-l debarce pe V.Ponta, au găsit posibilitatea formării unui nou guvern cu oameni fără pată, cu oamenii care nu sunt înveteraţi, care fug de, şpagă, mită, foloase necuvenite, ori furturi, ca dracu de tămâie. Dacă este aşa şi eu voi fi în Piaţa Universităţii pe data de 15 aprilie, pentru a da guvernul jos. Mă întreb, unde au găsit aceşti oameni neprihăniţi, unde au stat pitiţi până acum pentru ca, dintr-o dată şi pe nepusă masă să apară? Să fie ăsta adevărul, ori vorbim de vopsitul PDL în culorile liberale?
    Dacă este vorba de gaşca lui Blaga reunită cu gaşca Alinei Gorghiu nu voi bate drumul până-n Bucureşti pentru ei. Nu au ce să aducă nou, au dat examenul de incapacitate administrativă în perioada cât au fost la guvernarea de tristă amintire din perioada tăierilor salariale şi a furturilor guvernamentale. Predoiu până va fi numit Prim Ministru, fie îl arestează, fie rămâne fără guvernul din umbră, membrii săi au început să se mute cu bagaje cu tot în „beciul domnesc”.
    Nici un partid, fie el aflat în opoziţie, ori la putere, nu poate spune că membrii săi sunt curaţi, că averile colosale sunt făcute în mod cinstit. Singurul lucru ce îl pot face, este, să se bată cu pumnul în piept până în momentul în care, DNA-ul îi va trimite mandatul de arestare. Aici vreau să fac o paranteză, nu sunt deacord cu metodele heirupiste şi cumva pe sărite folosite de DNA. D-na Kovesi a păzit ani de zile hoţii şi hoţiile, ca nu cumva să stingherească cineva politicienii din activitatea lor de devalizare a Ţării. Abia acum au început nişte operaţiuni de arătare a pisicii moarte, până acum ce naiba aţi păzit doamnă? Va veni timpul când va trebui să răspundeţi la această întrebare, credeţi-mă nu vă va fi uşor, din contră.
Să revin la politicieni, pentru ce dracu să înlocuim un guvern acum, când mai sunt câteva luni din acest an, au câteva măsuri care trebuie duse la bun sfârşit. Despre „codul fiscal” unii spun că ar fi bun, alţii că nu, nu îmi dau cu părerea nefiind economist. Un nou guvern instalat, până la sfârşitul anului nu va putea face mare lucru, va veni cu scuza că măsurile cele le-ar putea lua nu îi permite bugetul, nu sunt bani, bugetul este prost întocmit. Şi uite aşa cu lamentări, s-ar duce şi acest an, fără să se realizeze ceva. Anul care vine va fi unul electoral, iar măsurile guvernului vor fi calibrate pe acest eveniment.
În concluzie, nu este momentul de a schimba un guvern acum, mai ales că aceia care sunt gata să le ia locul sunt vechi hoţi care şi-au arătat limitele guvernamentale.
    Aştept alegerile din 2016 atunci când, sper să văd formaţiuni politice noi cu oameni noi, nu vreau să văd partide tip PMP, ai cărui membrii săi sunt proveniţi din alte partide care, au căpuşat România.
Aş dori să văd măcar un partid cu oameni, ce sunt gata să se lupte pentru recunoaşterea României în plan internaţional ca, fiind un stat liber, independent şi stăpân pe destinele sale. Aş dori de asemenea să văd un partid care să vadă electoratul în fiecare zi şi nu din 4 în 4 ani, să lupte pentru bunăstarea celor care i-au trimis în Parlament şi în fruntea Ţării. M-am săturat să văd că România este condusă numai de bandiţi, de hoţi şi şmenari. Putem intra în cartea recordurilor ca, fiind unica Ţară din lume în care sunt arestaţi atâţia miniştrii, parlamentari şi politicieni în general.
    Somaţia trimisă lui Ponta nu rezolvă problemele Ţării, atâta timp cât se cere înlocuirea unor presupuşi hoţi cu alţi presupuşi hoţi. România poate şi trebuie să se poată, a fi guvernată de oameni oneşti, dedicaţi patriei şi acestui popor obidit.
    Hoţi mei sunt mai puţin hoţi decât ai lor, trebuie să înceteze, partidele actuale sunt pentru cimitirul politic, orice resuscitare este sortită eşecului.
     Trebuie să existe oameni cinstiţi, nu cred că România a devenit un stat de borfaşi.
      Mulţumesc pentru poză :adevărul.ro

Un comentariu:

  1. Nici un partid, fie el aflat în opoziţie, ori la putere, nu poate spune că membrii săi sunt curaţi, că averile colosale sunt făcute în mod cinstit. Singurul lucru ce îl pot face, este, să se bată cu pumnul în piept până în momentul în care, DNA-ul îi va trimite mandatul de arestare

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...