miercuri, 18 martie 2015

Vin Americanii!!!!!!!!!!

       Peste 45 de ani românii s-au uitat peste gârlă, în speranţa că vor vedea americanii venind să-i salveze din ghearele comuniste. Speranţa a fost bună, românii au avut un motiv pentru a trăi şi a spera.
Anii au trecut, comunismul, datorită întâlnirii de la Malta dintre Bush şi Gorbaciov, s-a sfârşit, Ceauşescu a fost trimis ca expert în marxism-leninism pe lumea cealaltă, numai americanii nu au reuşit să vină la noi în ţară. Devenind o ţară „liberă” după căderea comunismului, am cerut americanilor să ne fie redată „clauza naţiunii celei mai favorizate”. La început nu au auzit ce cerem, parcă un bâzâit a ajuns până sus la urechea liderului SUA, bâzâitul era slab, ne căutau pe jos printre târâtoare, fără să ne observe. Până la urmă ni s-a făcut acest hatâr şi ne-a fost acordată „clauza naţiunii celei mai favorizate”, dar a fost folosită ca mijloc de presiune politică asupra guvernului României. A început să se simtă prezenţa americanilor în viaţa politică românească, unul dintre primele lucruri cerut de unchiul Sam a fost ca spaţiul aerian român să fie folosit drept autostradă de avioanele americane în zborul lor spre a semăna moartea în Serbia, în ciuda faptului că relaţiile noastre cu ţara vecină, erau unele foarte bune. Apoi au zis : „Ioan Mihai Pacepa să fie rejudecat şi achitat”şi aşa s-a întâmplat, un trădător de Ţară şi neam a fost rejudecat şi transformat în erou. Vreţi în NATO? Am fost întrebaţi de Bush jr.,atunci veniţi cu noi în Irak să-l dăm jos pe Sadam, acolo este cuibul teroriştilor care au atacat turnurile gemene din New York, tot el are silozuri întregi cu arme bacteriologice. Am mers cu ei, l-am spânzurat împreună pe Hussein, silozurile nu au fost găsite(mai târziu, americanii şi englezii, au recunoscut faptul că ştiau că nu există asemenea arme). Pentru că Irakul a fost distrus de bombardamente după războiul purtat, americanii au rămas să-l reconstruiască şi să administreze uriaşele zăcăminte de petrol. Noi, românii în loc să fim aleşi parteneri la reconstrucţia Irakului, am fost sfătuiţi să renunţăm la cea mai mare parte din datoria de 2,5 miliarde de dolari, pe care o avea Irakul la noi, mai precis urma să primim 900 de milioane de dolare în rate mici.
     Intrând în NATO alături de marile puteri ale lumi, am mers, precum căţeluşii ascultători, în Războiul din Afganistan. Un război care nu era al nostru, numai soldaţii români morţi în acel război erau ai noştri.
Unchiul Sam nu ne-a lăsat la greu, când a auzit că vrem să facem drumuri moderne, ne-a recomandat o firmă de marcă, Bechtel, celebră de acum în România pentru fraudele făcute împreună cu guvernanţii români. Iar pentru că în SUA nu prea mai este la modă exploatarea gazelor de şist, au trimis o firmă americană pre numele ei Chevron, pentru a ne ajuta să ne distrugem stratele freatice de apă potabilă, asta ca semn al prieteniei dintre cele două popoare.
    Prin ambasada americană de la Bucureşti, Washington-ul ne urechează de fiecare dată când, încercăm să ieşim din tiparele fixate de ei guvernului român. Iar dacă nu înţelegem, este trimisă Victoria Nuland, această purtătoare a luminii democratice, care are marea funcţie de băgătoare de seamă pe la externele americane şi din înaltul misiunii sale, îi pune pe Preşedintele României şi Primul Ministru, să stea în genunchi pe coji de nucă, poate aşa înţeleg cine e stăpânul lumii.
Licuriciul cel Mare de la Washington ne-a mângâiat pe cap şi a zis: „băi amărâţilor, dacă vă atacă iranienii, coreeni de nord sau extratereştri cu rachete nucleare? Voi nu sunteţi pregătiţi, să vă pun eu o bază anti rachetă la Deveselu, să intraţi şi voi în lumea bună. Zis şi făcut. Chestia asta nu prea a plăcut muscalilor, dar cine îi bagă în seamă?
Până la urmă astea erau nişte pregătiri aşa, de duminică, abia zilele trecute am auzit ce se dorea să se audă din 1945 :Vin Americanii!!!!!!!!!!!
      În sfârşit, vin americanii şi nu vin oricum, ci cu tancuri, tunuri, adică înarmaţi pentru război.
România, Ţara noastră, jefuită şi furată din toate părţile, chiar îşi doreşte să fie una din scenele pe care se vor lupta marii Titani ? Este adevărat că de vor înnebuni liderii lumii şi războiul se va transforma în unul nuclear (şansele sunt mari ), rezultatul va fi unul catastrofal, indiferent de poziţia unui stat, ori altul.
Cauza viitorului război este criza mondială şi globalizarea, Ucraina este efectul acestei crize, marile puteri vor să-şi măsoare forţele, iar noi vom fi contribuabilii în sânge, într-un război pe care nu ni-l dorim. În concluzie să ne bucurăm : Vin americanii!
Mulţumesc pentru poză barzilaiendan.com

Un comentariu:

  1. În sfârşit, vin americanii şi nu vin oricum, ci cu tancuri, tunuri, adică înarmaţi pentru război.
    România, Ţara noastră, jefuită şi furată din toate părţile, chiar îşi doreşte să fie una din scenele pe care se vor lupta marii Titani ai lumii?

    RăspundețiȘtergere

Femeia pierdută. Cap X

  -Să revenim la Năuc, stai să gust din ceașca cu țuică și să rup din foaia asta de varză, Năuc a stat tot timpul în cârciumă ori a mai fost...